Sedaaaa2 8+3 üm midem bulanırdı ama bişey içerdim şeker atardm agzıma rahatlardm bugun bi anda istifar ettim sonrada çok üzüldüm bebegi zorlamıs mıyımdır diye ilk gebeligim böyle midemi cıkarınca falan cocuga bişey olmaz demi 🙁
Baharttr Sedaaaa2 yok hayır olmaz , benimde öyle çok rahatsız edici mide bulantılarım oluyordu , bebeğe zarar vermiyor, :)
Haticecakirr Sedaaaa2 hayır kendinizi sürekli zorla kusturmaya çalışmazsanız bir şey olmaz kendiliğinden geliyorsa zaten sorun yok 🌸 umarım yakın zamanda atlatırsınız çok zor gerçekten 🌸 bir de prillam dr tavsiye ederim doktorunuzdan isteyin inanılmaz işe yarıyor
Sedaaaa2 Baharttr ay valla sonrasında bi kotu oldum dedim nasıl tutamadm kendimi ya zarar verdıysem die 🥺
Baharttr Sedaaaa2 rahat ol bence , kusacağın zaman bile kendini rahat bırak . Şuan 22 haftalığım ve hala bulantı hapı kullanıyorum,
Sedaaaa2 Baharttr bulantı hapı doktor yazdı banada ama benim böyle çok şiddetli bulantım olmadı anlık gelirdi geçerdi bugün ilk defa oldu mesela şu an bile yok anlık cıkardm oturdm yemek yedim yani acaba kalp atsını duydum gördm ya annelık duygusundan mı boyle bi an bişey olur mu diye düşünceye kapıldım anlamadım ama sanırm bende artk ufak bı bulantıda hemen ataym ilacı
Baharttr Sedaaaa2 gün içinde midem hiç bulanmaz , ama ilacımı almadığım günün sabahı bana zehir gibi olduğu için ilacımı bırakamıyorum, inşaAllah hiç bi zaman bulantı sorunu yaşamazsın , bu günlerde son bulsun🤗
Sedaaaa2 Haticecakirr yok canım bilerek kim kusmak ister yanı doktorum ılac verdı ama prilam degil onu sordum yazmadı kefil olamam ona dedi kefil olcam guvenılır ılaclardam yazcam dedi yazdı saolsn kullanmaya baslıcam artk