Happykariner Başına gelen var mı arkadaşlar ? Geç döllenme mi yaşıyorum? Akıntım bitmiyor ve göğüs uçlarımı sanki bıçakla kesiyorlar gibi agrı var ? Hamile olsam kanda çıkmaz mıydı ?
ikizannesi24 Happykariner bende tam adet günü yaptırmıştım kanda çıkmadı hatta doktor idrar yolu enfeksiyonu diyip antibiyotik vermişti içmedim içimde bir his vardı çünkü adetim gecikti iki üç gün sonra yaptırdım tekrar çok düşük çıktı değer yine ama vardı gebelik doktor geç döllenme olmuş demişti
annesinin_beybisi Happykariner eğer regl olmazsan 2 gün sonra yine kan ver yükselme yoksa yumurtan catlamamis demektir çatlamayi kontrol etmiş miydin
Happykariner annesinin_beybisi bilmiyorum canım doktor kendi kendine çatlar dedi gönderdi ama benim sancım çok oldu bu ay çatladıgını düşünüyorum
annesinin_beybisi Happykariner catlayamadigi zaman da sancı çok oluyor canım benim bir kere 10 gün geçti hiç geçmezdi ben de hamileyim de gebelik testinde çıkmıyor sandim doktora gittim yumurtan catlamamis dedi ve çok ağrım vardı o ay bu işler belli olmuyor yine kan ver 2 gün sonra kesin sonucu alırsın
annesinin_beybisi Happykariner evet adet söktürücü verdi o zaman çok üzülmüştüm hamileyim sandım eşim de çok heveslenmişti ama ilk acemi zamanlariydi gebelik hakkında pek bilgim yoktu regl geçince hemen hamileyim sandim
Happykariner annesinin_beybisi anladım canım evet kötü olmuş ama hayrlısı olsun vardır Rabbimin bir bildiği