SeherKabilayNergiz Merhaba hanımlar 🌺 ben özel bir kurumda öğretmenim izne ayrılmama 2 hafta kaldı acaba bu çalışamaz raporunu özelden de alabilir miyim bir sorun olur mu ? Bir de tam olarak 32+0 ile 32+6 arasında mı almam gerekiyor ? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim 🙏
Guzelannehnm SeherKabilayNergiz merhabalar evet 32+0 ile başlayan günden itibaren bir haftalık süreç oluyor o ara almanız gerekiyor özel veya devlet hiç fark etmez
Banu_alper SeherKabilayNergiz bende gecen hafta aldim ozel hastanede takipliyim sadece muayene ücreti verdim baska bir ucret yok
Guzelannehnm SeherKabilayNergiz özelde muayene oluyorsunuz özelde muayene ücretli biliyorsunuz ama ekstra istenmedi, devlette ücretsiz ben devlette aldım çokta kolay oldu
Umbilik Özelden de alabiliyorsunuz, benim doktor muayenem yoktu o gün yakın zamanda görünmüştüm, 15 lira gibi bir şey almışlardı. Tam 32+0′da aldım.
Yildiz35 Kızlar 32 haftalık çalışamaz raporu aldığımızda maaşta kesilme oluyor mu. Devlette çalışıyorum bu arada
Guzelannehnm Yildiz35 devlet kısmının gerçtrkn bilmiyorum ama duyduğuma göre net maaş alınıyor fakat ek ders alınmıyor