Humeri Hamilelik dusunuldugu zaman veya gebelik sırasında erotik ilaçlar kullanılır mı? Kullanan varmi ?
Yenidenben Humeri merhaba canım ilacın yan etkisi oldu mu sende ? Şuan kullanıyor musun ? Ben hamile olduğumu bilmiyordum ve erotik ilaç kullaniyordum şimdi ne olur ne olmaz diye bıraktım . Doktora sormaya da çekiniyorum
sansli_anne Humeri gebelikte kesinlikle erotik ilac kullanma canım doktor bunu sana diyecektir zaten ayrica doktorun önerdiği ilaçtan başka bişey de kullanma mümkünse çünkü ağrı kesici olarak bile parolu zorda kalmadıkça kullanmayın diyor doktorlar 😊
Melisapg Hamilelik dusunmeye basladiginizda doktora giderseniz folik asit takviyesi baslayacaktir, hayirlisi olsun hakkınızda 💖
sansli_anne Yenidenben canım senin ilacı bırakman iyi olmuş ama bunu doktorunla paylaş bişey olmamıştır. Doktorunla paylaşman senin acından iyi bişey çünkü onların herşeyi bilmesi gerekli bunu ihmal etme lütfen 😊
Humeri Yenidenben 2.kere kullandım ama hamile olduğumdan haberim yoktu suan bi sıkıntı yaratmadı ama devamlı kullanımda ne olur bilemicem
Yenidenben sansli_anne Doktora söylemeye çok çekiniyorum bir yolunu bulup diyeceğim artık kullandım diye 😀🤭
Yenidenben Humeri çok sağol canım inşallah benimkine de sıkıntı yaratmsz ilk defa bişey deneyelim dedik o da bebeğe denk geldi 😁😁