MerveA2020 esrvl hayır eğer baştan karar buysa yapılmaz. Ben normal doğum denemek istemiştim çatı muayenesi oldum onda bir sorun yoktu ama bebek kilolu ve kordona dolanmıştı bu yüzden sezaryene döndüm son anda
Nuraybakay esrvl sezeryan istiyorsanz yapmıyorlar Ama normalde bakıyorlar catıya ona göre hareket ediliyor sezeryana dönebliyo
SerpilEsra esrvl duruma gore yapilabiliyor benim acilmam varmi diye cok bakildi artik bakmama gerek yok alalim demisti
esrvl MerveA2020 daha karar verilmedi bebeğim makat geliş eğer dönmezse sezaryen olacak peki yine çatı muayenesi olur mu?
Beyzan esrvl arkadaşımın bebeği de makat geliş eğer salı günü geldiğinde ultasonda dönmüş olursa çatı muayenesi yaparım uygunsa bekleriz dönmediyse Sezaryen yaparız ertesi gün demiş 39 haftalık olacak salı günü
esrvl MerveA2020 doktorum 38 de çatı muyenesi yapacağım demişti ama bebeğim ters durduğu için yapar mı diye düşünüyorum
esrvl Nuraybakay ben normal istiyorum ama bebek ters olduğu için dönmezse sezaryen dedi ama haftaya belli olacak yapar mı yine acaba çatı muayenesi
Nuraybakay esrvl dönmüş mü diye bakablir hayırlısı olsun inşallah hakknzda saglıkla gelsin de iki dogumda olsun önemli olan bebiş 🙏🌸
SerpilEsra esrvl hayir canim alakasi yok benim durumum sartlarim farkliydi mecbur bakildi normal bir gebelikte bakilmadan sezeryan olabilir
esrvl Nuraybakay amin inşallah yani benim için sezaryen normal fark etmez ama normal doğumdan korktuğum kadar sezaryenden korkmuyorum.
Nuraybakay esrvl o benm ıcınde gecerli cnm bnde sezeryan olacam cuma günü dogumum var nasipse 6sında yanı 🙏
esrvl SerpilEsra anladım ilk gebeliğiniz miydi ameliyattan sonra çok zorlandınız mı kendinize gelmeniz kaç gün sürdü?
SerpilEsra esrvl 2 hafta sonunda toparlanmistim baya ev islerimi yapiyordum canim ama spinalden dolayi bel boyun agrim bir sure devam etti. 2 kaybim var oglumdan once onlari saymazsam ilk gebeligimdi. Suan 2. Gebeligim kizima hamileyim😊
teachervera esrvl Ben çatı muayenesi korkusundan sezeryan istiyordum şansıma tansiyon hastası çıktım acil sezeryana alındım. Çatı muayenesi eğer baştan sezeryan dersen yapılmaz