Ozgrrr Kızlar biontech mi sinowak mı vurulsam doktorum ikisini de vurulabilirsin dedi kararsız kaldım
BorasMom Ozgrrr doktorum gebe iken korona olup ağır geçirmektense aşını ol bağışıklık kazan dedi en azından aşı olanlar hafif atlatıyor ben kendi çevremde gördüğümü söylüyorum 🙈 biontech oldum 2 doz eğer sinovac olursan 3 doz vurulman lazım gebe iken koronayı ağır geçiren kuzenim ve arkadaşımın bebeklerinde problem çıktı ciğerlerinde ağır geçirmektese aşı olmak daha iyi gibi geldi bana
Ozgrrr Mervehtp81 hmm anladım cnm valla şu delta çıktı bulaşıcı deniyor ondan da blraz vurulmak istedim bnde
zehranurr Mervehtp81 doktorlarda kesin net cevaplar veremiyor sağlık bakanlığı gebeler vurulabilir diyor ama kararsize kalmış diyorlar. Sorumluluk almak istemedikleri belli. Tereddütle yaklaşıyorlar
Gonul_enes zehranurr biontech bununla ilgili 2 3 ay once calismalarda bulunmusz ve hamilelere vurulmasinda sakinca gorulmemis,koruma acisindanda biontech daha iyi net…
Mervehtp81 zehranurr aynen öyle napalim bizde şaşırdık bende kendimi koruyorum işte bakalım gittiği yere kadar
Bebek4545 Ben biontech vuruldum. Kar zarar hesabı yaptı drum ve vurulmam gerektiğini söyledi. İnternette hamile bir fenomen şuan nefes darlığı çekiyor ve hastaneye yatabilirmis asi vurulmamis bence lütfen asinizi vurulun
Burcu4135 2 doz biontech oldum bende. Covid olmaktansa ası daha mantıklı. Ası karsıtlarını dinlemeyin. Doktorunuz olun dediyse olun.
Sekerkupu Ozgrrr Ben doktoruma sordum olabilirmiyim diye hamilelere sinovac öneriyoruz dedi çalışıyormusun diye sordu hayır dedigimde ise olma o zaman dedi. Bazı doktorlar öneriyor bazıları önermiyor gerçekten kafam karıştı doğrusu, evdeyim ve dışarı fazla cikmadigim için olmadım ben.
zehranurr Gonul_enes şanslısınız siz iyi atlatmışsınız benim etrafımda herkes kırıldı resmen bende ondan dolayı doğumdan sonra olacağım
Eelcinn Ozgrrr hepimiz bir bilinmezlik içindeyiz açıkcası ama bana doktorum koruyuculuğu daha yüksek olduğu ve varyantlara karşı koruduğu için biontech olmamı söyledi ve ilk dozumu oldum.
momiesbabies Ozgrrr benim doktorumda önermedi. daha doğrusu direk olma demedi, eğer çalışmıyorsan evdeysen dikkat et yeter dedi, çünkü aşı yeni ve sonuçlarını bilmiyoruz. sana kalmış ol/olma diyemem dedi. Haklı bencede 🤷🏻♀️