Mervehtp81 ElifBerenG bende 38 +4 oldum sanırım gelmeye niyeti yok 😂 ne sanci ne birşey cani ne zaman isterse sanırım
Minnakkkk ElifBerenG 39+0 ım hala tık yok beklemedeyim 😀 bekleyecek gucum yok her gun o gun bugun mu diyorum ama yok 😀
Gamzemirenver ElifBerenG aynı canım aynı 38+5 iz ama yok daha gelmiyoror bizimki de. Arada ağrılarım oluyor benim ama o kadar. Bekliyoruz 🤗😊
Zeyna1986 melike_bayram al bendende okadar dün doktora gttim bebeğimin boynuna kordon dolanmış 2 tur bugünde biraz biraz sancim var bebegin hareketleri sabahtan beri 2 kez gtsemmi acaba doktora
Zeyna1986 Bebegimgeliyo gttim acile 4 cm açıklık var diyor eve yolladı ama en azından bebegin kalp atışını duydum içim rahatladı
Firdevss167 ElifBerenG bende 38 oldum sezeryan günüm belli olacak pazartesi günü çok korkuyorum sizde korku YOkmu ya ☺️
babymik Zeyna1986 canım alttanmı baktılar bende 37+4üm çok şiddetli bel ağrım var gitsem mi diyorum ebeler mi bakıyor alttan sakıncası yokmu
NNurdannnn 38+4 her anım doğuruyor muyum acaba tam da şuan mı diye kendimi dinlemekle geçiyor ama kızım içerde mutlu sanırım 🌸