cerenkurter2 Kızlar 39+2 haftalık olduk 2 gündür ara ara sancılar oluyorlar ama bir anda olup geçiyor sizce doğum yakın mi tecrübeli annelerde yazabilir mi? Sizde şikayetler neler?
Feray05 cerenkurter2 merhaba bisey sorcam 38 haftalık gebeyim suyum az ve haftam 35hafta ile uyumlu sıkıntı olurmu
Beyda3759 cerenkurter2 40+4 oluyorum 00.00dan sonra, hiçbir belirtim olmadığı için yorum yapamıyorum sana. Beklemede kalayım
Ezgiparlak 39+4 bende de aynı durum var karın agrım var gaz sancısı gibi agrılarım oluyor sancım gelip gidiyor kasıklarım agrıyor geçiyor sonra
cerenkurter2 Ezgiparlak bende de aynı şekilde oluyor genelde ayakta durduğumda daha fazla oluyor. Her gören hala doğurmadın mı diyo😂
cerenkurter2 depsizoo nişan geldiğini nasıl anlıyorsunuz benimde akıntım oluyor ama beyaz. Bazen anlamayacağım diye korkuyormuyoda değilim
depsizoo cerenkurter2 Anlaşılıyo ya hasta olursun burnun tıkalı olurda sümük çıkar ya ona benziyo aynı😂
Senaduyar cerenkurter2 bende sizin durumunuzdayim akintim var nisanın gelmesini nasıl anliycam bilmiyorum 😔
depsizoo cerenkurter2 ne güzel daha rahat anla diye öyle anlattım herkes mukus falan filan bilmezki 🙈
elifinannesiiii 39+1 benim 1 haftadır sancılarım oluyor her akşam doğuruyorum sanıyorum banyoya girince geçiyor😃
Sali3 depsizoo yaa ben evde iç çamaşırı giymiyorum ayıptır söylemesi bi kaç gün önce tuvalete sarımsı yeşile yakın bişey akmıştı çok çok özür diliyorum balgam gibi doktora söyledim hiç tahlil yapmadan fitil verdi sağolsun da bilemedim şimdi 🤔
Gamzemirenver depsizoo Benimde sabah geldi 😂😂 akşam pembeydi sabah anlattiginiz gibi sarimsiydi. 38+5 iz bakalım bekliyroum