edaduzenkosar Geceleri uyumaya calisirken bacaklarim kasilir gibi oluyor böyle gerilme gibi sebebi nedir basina gelen var mi iki gecedir boyle uyutmuyor yataga rahat yatamiyorum bırakamıyorum kendimi
Obsesifk edaduzenkosar huzursuz bacak sendromu deniyor hamilelikte oluyor normal doktoruna gittiğinde söylersen yardımcı olur
edaduzenkosar nesoo12 Yok hayir kramp girmiyor ama butun bacagimi saran bir kasilma rahatsizlik durumu yataga rahat yatamiyorum
edaduzenkosar TuanaYldrm Tam olarak kramp sayilmaz ama bi gerginlik rahatsiz olma durumu gibi bisey tarif edemiyorum
Nily edaduzenkosar ayy gecen gece banada oldu Bekarkende olurdu bacaklarimda cok kas var😦 bayilacaktim acidan agridan vallai Sabah ustune zar zor basiyodum 2gunde anca gecti acisi
Kumral60 Canim huzursuz bacak sendromu bende coktandir var nereye koycam bilemiyorum yapman gereken et kisimlarina acitarak masaj rahatlatıyor hemen.
edaduzenkosar Kumral60 Tesekkur ederim gozlerimden uyku akiyor ama bunun yuzunden uyuyamiyorum insallah ise yarar
Kumral60 edaduzenkosar gece twkrar oldu bende masaj yaptim 10 dk sonra dalmisim biraz baktimda demir eksikliginden filan oluyormus canim ssoguk suyun altinda az ovsan da rahatlatir bela birsey.
pnrylcn edaduzenkosar canim benimde hamileligmin basinda yani 15.haftada falan olmaya baslamisti. Magnezyum eksikliginden kaynaklaniyormus. Ilac verdi doktorum kullandim. Sonra bir daha olmadi zaten her ay yasiyacagin belli sorunlar oluyor. Kusma mide bulantisi ayaklarim kasilmasi hissetmeme basamama bas agrisi kramplar son zamanlarda genital bolgede batmalar bebegin bir yere dogru sertlesmesi gevsemesi bunlar hep olucak seyler yani ama doktoruna soyle ki sana ilac versin 😊
Birglbiray Ben de yaşıyorum canım huzursuz bacak sendromu hamilelerin çoğun da oluyor hamilelikten sonra da geçiyor artık benm ki vücuduma yayıldı tüm vücudum ağrıyor ilaç kullanmaya başladım. Uykusuzluktan bir buçuk aydır neler çekiyorum önlemini al şimdiden
Buenno Magnezyum kalsiyum eksikliğinden büyük ihtimal dr söyle ilaç veriyor sonra uyursun rahat rahat
Minikim edaduzenkosar bende de oluyordu doktorum magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor söyledi magnezyum verdi iyi bu ara şükür