Esen3535 Zaman geçmek bilmiyor son günler geçmez diyorlardı doğruymuş gerçekten doktor muayene ye gelmene de gerek yok dedi direkt doğuma çağırdı 40+1 de sezaryen olucam var mı ben gibi olan sıkıldım artık Bi an önce sağlıkla kucağıma almak istiyorum
asyahumam Esen3535 son 12 benim şu an normal doğum görünüyor ve ne zaman geleceği de belli değil hiç gelmeye niyeti yok gibi 38+2yim 🤔 sizin zorunlu sezeryan mi niye 40a kadar bekliyor doktorunuz
Milenka Esen3535 son 10 😂 bugün squatlar ,bir sağ bir sol dolanma evin içinde. Plates topu üstünde zıplamalar. Akşamda yürüyüşe çıkarız💃 Elimizden geleni yapıyoruz gelirler inşallah 🙈
Esen3535 asyahumam bebek Bi hafta geri kilosu ben istedim beklemeyi acil durum olursa gitcem hastaneye hata mı ettim bilmiyorum
Milenka Esen3535 bence çok beklemissiniz Kilosunun bir hafta geride olması çok önemli bir konu değil diye biliyorum. Belki kendi sancilariniz bile gelebilir bu süreçte 37+6 da 3 kiloydu bizim minik 💗
asyahumam Esen3535 anladım canım genelde en geç 39da alıyorlar da sancı falan gelirse diye ondan şaşırdım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelirler 😍