Sumtansu1 Merhaba kızlar bir kaç gün önce 37+4 de çatı muaynesi oldum doktorum çok müsait olduğunu hatta 2 cm açılma olduğunu söyledi Bu arada bebeğimin kilosu 3.600 ara ara karnım ağrıyor adet sancısına benzer fakat kısa sürüyor 5-10 saniye kadar. Cumartesi günü tekrar kontrolüm var. Kilo almaya devam ederse 40. haftaya kadar bekleyemeyiz normal doğum için zor olabilir dedi doktorum. 2 cm açıklıkla bu haftalarda doğum başlar mı acaba yani açılmam devam eder mi ki meraklardayım 🤦🏻♀️😬😬
Liladrian Sumtansu1 Yürüyüş, merdiven çıkma, sıcak suya oturma, pilates, squat yapın ki açılmanız ilerlesin. Çok şanslısınız, sağlıklı doğumlar 🖤 Ben de 37+2’yim. Yarın sabah çatı muayenem olacak, bana da dua edin ben de normal doğuma uygun olayım 🙏
aysgl24 Sumtansu1 bnmde yrn çatı kontrolüm var stresliyim 37haftada gittiğimde 3400dü kızım dr um inşallah 40beklemeden gelir dedi sanırım onu kilosundan dolayı söledi🤷♀️
Sumtansu1 Liladrian Çok şükür 🤲🏻 Çok yürüyüş yapanlardanım aslında bakalım tekrar kontrolde ne sonuç olucak 🤔 Umarım herşey gönlünüzce olsun çok tereddütle oldum muayne hiç istemiyordum son an hatta sezeryan bile demeyi düşündüm ama duyduklarımıda mutlu oldum şükür 🙏🏻 İnşallah kolaylıkla atlatırsınız sizde güzel cevaplar almanız dileğiyle 🙏🏻
Sumtansu1 aysgl24 aslında gerçekten stres yapacak bişey Yokmuş ama tabi doktor ilgiside çok önemli beni çok rahatlattı konuşmasıyla. İnşallah sizinde çok güzel geçer istediğiniz gibi olur 🙏🏻
aysgl24 Sumtansu1 sonuç açılma 1cm ama haftaya çarşambaya kadar beklicek açılma 3 4 cm olan die dedi bebeğimin kilosu faZla şuan 3800doğana haftaya 4kg olur o yüzden 40haftayı beklemicem dedi suni sancı vermeyi düşünüyor sanırım 🤦♀️
Sumtansu1 aysgl24 benimde cumartesi günü bakalım ne olacak çok merak ediyorum 🤷♀️ Acaba açılma olmaya devam etti mi yoka bekletir mi. Keşke kendiliğinden olsa da suni sancıya hiç gerek kalmasa 😬🤲🏻
Ozlem16 aysgl24 ben gecen persembe gittigimde acilmam 1 cm di bugn gittim hic degismemis hala 1 cm alltan parmak atti cok bagirdim ya alisamadm
aysgl24 Sumtansu1 aynen bende çok korkuyrm suni sancıdan allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için çok stresli ve sıkıntılı zamanlar🙏🤷♀️
Ozlem16 Benim sali gunu 40 haftam olacak bugn kontrole gittim agrim cikmadi acilma 1 cm.saliya kadr kanama su gelmezse eger sali gunu suni sanci verilecek acilma olmazsa sezaryanla alinackmis her ikisinede razim yeterki biran once kurtulup bebegime kavusaym hayirlisi ile
aysgl24 Ozlem16 Ozlem16 ya bende çok korkuyrdum ama gayet iyi geçti bi aılıntımılmadı kasmadım kendimi fazla.bnmde açılmam 1cm şuan 38+2yim ama bebeğimin gelişimi 40.haftada kilosu faZla açılma olmaZsa da sezeryanla belki alır bilemedim hiç🤷♀️🤷♀️
Liladrian znurstnKaraca Çok güzel geçti çok şükür. Çatı muayenesi 10 sn sürdü, hiç canım yanmadı. Normal doğuma uygun dedi, bebeğin çapı da zorlamaz dedi. Artık doğumu bekleyeceğiz dedi. Açılma var mı diye sormayı unuttum ama olsaydı söylerdi sanıyorum. Haftalık kontrole devam 🖤
znurstnKaraca Liladrian sizin adınıza çok sevindim hayırlısı olsun inşallah benimde iyi geçer ağrınız oldumu hiç
Sumtansu1 aysgl24 bizde de durum aynı ben 38 ama bebeğim 40 haftalık görünüyor gelişim olarak kilosu var diye sezeryan olacak diye umuyordum ama 2 cm açılma var yapabilirsin dedi doktorum güveniyorum bende bakalım 😬😬
Liladrian znurstnKaraca Umarım sizin de en az benimki kadar iyi geçer. Ağrım var ama çatı muayenesi kaynaklı değil, 36. haftadan beri gün içinde kesik kesik adet ağrısı gibi bir ağrım oluyor. Yalancı sancı olduğunu düşünüyorum. Onun dışında bir sıkıntım yok, hatta kan vs gelme durumu olur mu diye de gözlemledim, henüz bir şey olmadı.
Sumtansu1 aysgl24 aslında var ama kayda değer bir gelişme olup olmadığından eminsizim 🤔 Bir kaç gündür ara ara karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyordum bu akşam lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda sarı gibi sümükümsü bişey vardı akıntıda olabilir ama bunun fazlalığı dikkatimi çekti sanki kalıplaşmış gibi ve fazlaydı çok az bi kahverengilik vardı hala ufak ufak ağrım var. Aynı şey dün sabaha karşıda oldu lavaboya kalkınca gördüm ama azdı bu akşam ki çok fazlaydı yarın sabah kontrolüm var bakalım ne olacak 😬🤭🤭