Hiilaalll Yalancı sancılar başladıktan ne kadar süre sonra Doğum başlıyor tecrübeli olanınız var mııı
Sunay10 Hiilaalll hiç belli olmuyor ama belinden kasıklara vurur çok şiddetli yalancı sancı ara ara olur uzanınca duşa girince geçer kaçıncı hafta sizin
Gunes_84 Hiilaalll 39+3 üm nst de sancılarım çıkıyor ama ben çok hafif hissediyorum. Bebek bir tarafa toplanıyor sol tarafım boş kalıyor o da kasılmalarmış doktorum söyledi. Ama ne gelen var ne giden.
Nurjan Hiilaalll 3. Gebeliğim -hiç birinde yalancı sancım olmadı ,yada ben hissetmedim,hani illada olacak diye bişey yok bence
Hiilaalll mummy_mom henüz 27 günümüz var ama ağrılarım başladı açılmamı oluyor Bebek kanala mı giriyor bilemiyorum 🤷🏻♀️ Sordum yalancı sancıdır Doğum sancısı değildir dediler su nişan bi şeyde yok tetikteyim 😌
mummy_mom Hiilaalll 37.haftaya girdik biz de.geceden beri bende de yalanci sanci var.post actm ama kimse cevap vermedi.insallah burada tecrubeli birilerine rastlariz.
Hamileadayibiranne Benim de yalancı sancılar 29. Haftamdan beri var şuan 35+2 bende burda bekliyim merak ediyorum
Hiilaalll Gunes_84 hafif bi Ağrı değil açıkcası girdiği an hareketim kesiliyor Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok kolay olur 🤲🏻