Hanımlar merhaba allah izin verirse doğumum şubatta ama ben şimdiden herşeyi aldım gibi bişey 🙈 Ebebek de bez indirimi cok oluyor 1 numara ve 2 numara bez aldım primanın 3 numaraya gevtiğim de a101 marketin slepy bezine gecicem inşallah şampuan olarak sebamed tavsiye ediyorum pişik kremlerini mutlaka evinizde bulundurun dünyanın en etkili pişik kremi yiğenimin pişiğini hangi marka krem olursa olsun geciremedi sebamed hariç 9 paket prima ıslak mendili toplam 500 küsür var 27,80 aldım kaçırmayın deri

gamzeordu ben bez olarak primayı onerırım. Islak mendil uni baby . Şampuan olarak e Bebek'te pembe kız şampuan var. 😊 İnşallah alırsam böyle Alcam 🙏😊

gamzeordu benimde Doğum şubat daha hiç bi şey almadım😱

Benim Doğumun da aralıkta hayırlısıyla 😇 ben e bebek kendi markasını çıkarmış baby me diye onun bezini aldım Ablam yeni Doğum yaptı o kullanıyor gayet memnun fiyatı desen daha da güzel 👍🏼

Şampuan, duş jeli, bebek yağı olarak ersağ kullanıcam ben.. hamileliktede doğal kullanıyorum bebeğimede doğal kullanmayı düşünüyorum. Bakalım😌

gamzeordu bezden falan anlamam ama islak mendil ureten bi fabrikada kimyager olarak calisiyordum. Ve markalara cok ekstra paralar vermeye gerek olmadigini gordum. Sadece kagidinin yumusakligina bakin. Geri kalan hep ayni. Normal islak mendillerde de alkol paraben sls falan kullanilmiyor. Bebegi en basta neye alistirirsaniz onu istiyo. O nedenle islak mendile buyuk paralar vermek cok anlamsiz ☺ Nacizane benim fikrim

13 aylık kızıma Islak mendili e bebekten baby&me yenidoğan kız paketi kullanmıştım çok memnun kaldım. Fiyat olarakta çok uygun. Bebek bezi 3 numaraya kadar prima premium sonra molfix. Pişik kremi ise sebamed ve bepanthol dönüşümlü kullanıyorum.

Bende huggies aldım bezi ama kararsızım hala 😕

ya benim kuzenim bimin bezini aldı çnkü artık numara arttıkca primaya para yetiştiremez hale geldi ama bimin bezi cocugu et yaptı bildğiniz oda a101 bezini denedi cok iyi geldi

gamzeordu inşallah yenidoğanını molfix göbek bağı oyuntuluyu sonrakileri prima alıcam ıslak mendil olarak unibaby düşünüyorum veya komili yenidoğanda olabilir pişik kreminden hiç anlamıyorum genelde bepanthol ve sudokrem öneriliyo onları denicem şampuan filan olarakta unibaby kullanıcam😍

Benimde doğum mar sonu gibi görünüyor sizce şimdiden almam gereken bişy varmı hevesleniyorm almak için ama ne alacağm bilemedm 🙈

gamzeordu Ya bende almaya başlasam mı diyorum ama ıslak mendil kendime alıp açmadığım takdirde bile 4 ayda kokusu değişiyor diye cesaret edemedim.. Ama bez mantıklı geldi.. En azından cinsiyeti kesinleşince indirimden alıp kenara koymak mantıklı 😍🤗

Valla ben yenidoğan bez aldım 1 koli 156 adet var 2 numara bez aldım 1 koli yine kolide 9 paket ıslak öendil var primanın o koliden 2 adet aldım ıslak mendil cok kullanılan birşey çünkü ve benim pamuga alerjim oldugu için ilk zamanlar maalesef saf su kullanamıcam. Pişik kremlerini şampuanlarını herşeyini aldım ben yani bezler ünanın cok pahalı şimdiden alıp evde stok yapmak cok mantıklı he dersenizki ama kalırsa fazla die kalsın nolucak 2. bebeğinize kullanırsınız. ayrıca bana dedilerki ugursuzluk getirir ne alakası var hiçde nile herşey allahtan