Taskin_61 Kızlar 18 +3 haftaligiim, her yattigimda bebek cok harkeketler yapıyor, resmen hic durmuyor hissediyorum, acaba bu haftada yatış şekli önemlimi, yüz üstü yatmak istiyorum ama ,bi yandanda korkuyorum, ,
mom02636 Taskin_61 tabiki artık sağa yada sola dönerek yatmaya çalışın yüz üstü yatmayın kesinlikle. Rahat edemiyorsanız bacak aranıza bi yastık alabilirsiniz o şekilde daha rahat edebilirsiniz
suscarparimm Taskin_61 Yüz üstü yatmanız bebeğe zarar vermez amniyon sıvısı koruyor fakat göbeğinizden dolayı yatamayabilirsiniz bu rahatsız eder. Uzmanlar sola yatmayı önerir bebeğin pozisyonu daha rahat oluyor
Hafizeplt Taskin_61 yüz üstü yatma artık canım ilerleyen zamanlarda sırt üstü de sıkıntı olabilir şu an küçük ama büyüdükçe beline baskı yapar.. en sağlıklısı sol tarafa yatmakmış
bahtnurr1 Gün içerisinde sen hareket ettikçe beşik gibi içerde sallanıp uyurmuş bebekler ama sen oturunca onlar uyanırmış o yüzden o hareketlilik 🥰
Sysesra Taskin_61 şuan 36haftaligim hamile kaldığımı öğrendiğimden veri hiç yüz üstü uyumadım hep sağa ve sola dönerek uyudum. Sırt üstü bile iyi değilmiş diye o şekilde de yatmiyorum hic