almilaumay12 Onerilerinizi bekliyorum arkadaslar 2 tane bebek arabam var ama memnun degilim kullanışlı sürüşü rahat olan bebek arabalari neler ?
MercimekveAnnesi16 almilaumay12 joell tercih ettim ben henüz kullanmadım ama hafif tek başına kolay ve rahatlıkla ayarlanabilir eve getirirken sürüşünü de görmüş oldum gayet güzel hareket etmesi vs memnunum ben iyiki joell almışım ilk başta çok önyargılıydım ama
Elifss1 almilaumay12 casual jazz aldım kibar ve kullanışlı duruyor daha kullanmadım şuan trendyolda çok güzel indirimde
almilaumay12 MercimekveAnnesi16 Benim 1 bucuk yasinda kızım var 2.kızım dogacak insallah benim icin en onemlisi oturur pozisyonu aslında cunku yeni modellerin oturur pozisyon mesafesi cok dar dusecek gibi duruyor sevemiyorum bu üründe oyle mi peki ?
MercimekveAnnesi16 almilaumay12 yani bi çok ayarı var aslında istediğiniz pozisyonda duruyor dediğiniz pozisyon da mevcut ama siz nasıl ayarlarsanız öyle duruyor her şekilde ayarlanıyor 3-5 kademesi yok fazlaca var
almilaumay12 MercimekveAnnesi16 Anladim ama hani oturur pozisyona geldiginde oturma araligi dar mi genis mi onu merak ettim.