mrsflowers 26 haftalık olduk halen öğrenemiyoruz alışveriş yapmak istiyorum yapamıyorum benim gibi olan var mı başlarda kıza benzetmişti doktor ama daha sonralarda göstermedi hiç detaylı zamanımda geçti memleketteydim yaptıramadım😢😢😢😢
kediannesi60 mrsflowers imkanın varsa baska bi doktora görün canım ben içeri girmeden yürüyüs yaptım baya göstersin diye çok hareketli olmasına rağmen gösterdi
Mugegem mrsflowers 23.haftaya kadar öğrenemedim cinsiyetini. Detaylı ultrasona girdiğimizde ters duruyordu doktor ertesi gün birdaha çağırdı son gidişimizde yine göstermeyince ben yaklasik bir saat merdiven in cik zipla squat fln yaptim donmesi icin aynı gün 4defa girdim ultrasona en sonunda gorduk erkekmis ama ne ter dökturdu banaaa
kediannesi60 mrsflowers yaramaz bi miniş geliyo desene🤣🤣 hemşireyim normalde bu kadar geç öğreneni duyuyoruz canım ne zaman göstericek bakalım
mrsflowers kediannesi60 ay aynen ya herkeste merak içinde ilk bebek ilk torun şaşırdık inada bindirdi babası kılıklı😂😂
mrsflowers Mugegem yaa genelde kızlar öyle olur diyorlar banada göstermiyosa kızdır diyo herkes ama erkeklerde yapıyo demekki böyle 😂😂
bahtnurr1 @mrsflowers bence gitmeden 15 dk önce tatlı bişeyler ye iç özele git derim , devlet söylemiyor zaten doğru düzgün de bakmıyorlar
mrsflowers bahtnurr1 zaten özele gidiyorum her gitmeme renkli olarak bile görüyoruz ama cinsiyetini göstermiyor neler neler denedim ama yok
Lulikli Merhaba, ben doğana kadar kendimi göstermemişim annem diyo doğuma gittim çok bilgili bi ebe vardı sende kız çizgisi var dedi kız çıktın diyo 😂😂 sene 94 😅