Sysesra aslında bıçak sayısı daha fazla ve oynar başlıklı olduğu için hem çok iyi alıyor tüyleri hem de çok rahat hareket ettirebiliyorsun. Jel başlıklar da daha kaygan olmasını sağlıyor ben duş jeli ile kullanıyorum kendi başlığı da ekstra kayganlık sağladığı için tek seferde alınıyor tüyler aşırı pratik. Bir başlık 1 ay kullanılıyor ama başlıktaki jelleri hala bitmiyor 1 ay sonra bile. Tüyleri tabiki üstten keserek aldığın için her halükarda sert çıkıyor ama çoğaltmıyor. Tekrar ağdaya çok kolay geçebiliyorsun. Hemen yumuşuyor. Ben ağdayla uğraşmak istemediğim zamanlarda da venüs ile alıyordum sonraki ay ağda yapıyordum yine aynı çıkıyordu. Tek fark dediğim gibi pratikliği ve diğer bıçaklara göre bıçaklarının daha keskin olması bu yüzden hızlıca bitiyor. Bir de derini yumuşacık yapıyor batma yapmıyor. Jel başlıktan dolayı sanıyorum aldıktan sonra derin pamuk gibi oluyor. Kanatma zaten sıfır çünkü dediğim gibi hem jel hem kendi başlığı kaygan yaptığı için derini kesmiyor ve yumuşacık bırakıyor. Uzun oldu biraz ama pratikliğinden dolayı çok uzun zamandır venüs kullanıyorum çok memnunum🥰✨