milena11 Allah askına bu nasıl bir acı gülerken resmen karnımın içi sallandı bu sefer ağlamaya basladım. Bu acı ne zaman geçiyor. Ayağa kalkarken bu kadar canım acımadı
Denizyildizii milena11 eşim komik bişey söyleyecek tam duuurrr söylemee diye bağırıyordum güldürme beniiiii diyee😂😂 evde espri yapılmasını yasaklamıştım😁
2bebis1anne milena11 öksürmek hapşırmak gülmek 1 hafta sezeryan acısından daha çok acitiyo ama sonra geciyo
teachervera milena11 Ameliyat günü ablam bana bakacak güya ben hep ayakta gezdim refakatçi koltuğunda ablam benim yatakta uyudu ona baktıkça krize giriyordum dikiş yerlerim acıyordu 😀😀
milena11 2bebis1anne bugün 3 gün hadi inşallah geçer ya. Peki bişe soracağım yatarpozisyondan ayağa kalkarken yalnız kalabildiniz mi. Birde sağ sola dönüp ne zama yatmaya başladınız @Denizyildizii Mom9272
milena11 Denizyildizii ya susmuyor salak salak sürekli güldürüyor başlıyorum ağlamaya 😅 perişan oldum
Hamisse Bende kist ameliyatı olmuştum sezeryanla aynı yerden oluyor gülerken sanki bıcak saplabıyor gibi oluyordu en cok o canımı acıtmıştı🙄
milena11 Denizyildizii erkeklerinde bu acıyı çekmesi lazım 😅 büyün sıkıntıyı brn çektim şimdi adam baba oldu ohhh
SerpilEsra milena11 öksürmek hapsurmak gulmek hicbir sekilde gercekten zor gulerken agliyodum ben esime guldurmeyin diyordum😅 bol bol yuru acilirsin rahatlarsin kesinlikle cok yatma