alparslanliva KayaAlTimimi benim hamileliğim düğünden iki hafta sonra olduğu için peşpeşe geldi hepsi, ama gördüğümde çok başka hissettim canım kalp atışlarını duyduğunda daha farklı şeyler hiddedeceksin emin ol karnında bi can var artık düşünsene 💞💞💞
annesininzeytini KayaAlTimimi ay ilk utrasyn cok heycanli oluyo ama her gttgmzdede daha cok heycanlaniyrz sanirim 🤗🤗
alparslanliva KayaAlTimimi sen bide hareket ettiğinde gör annesi inşallah tekme attığı zamanları da hayırlısıyla görürürz 😊
tubatayfun alparslanliva ay o hereketleri cok guzel oluyor ben ikinci oglumda parmagini emdigini gordum doktorumla seyretdim parmagini emesini birakincaya kadar 😍
Happymoomtugce Hayırlı olsun canım bende 5+6 yim kaçıncı haftada gördnz peki? Benimde kese görndu bebek de kalp de haftaya duyarız dedi dr'um
Umudum03 Bende bugün gittim kese oluşmaYa başlamış rahim duvarı kalınlaşmış dedi 🙈 10 gün sonra tekrar gideceğim . Tekrar gittiğimde bebek kesede görünür mü ?
alparslanliva KayaAlTimimi dr a 19 haftalıkken gitcem yani haftaya cumartesi o zaman dedi dr ams bakalım 😊😊