saideeeee hanımlar 39.haftamdayım dünden beri geçmek bilmeyen adet ağrısı gibi ağrım var belimden kasığıma vuruyo dizlerimde çok ağrıyo dizlerimin ağrısına uyuyamadım dizlerim çok ağrıyo sizce doğum sancısı mı hastaneye gitmelemiyim
Derya saideeeee doğum sancısının belden kasıklara hatta bacaklara bile vurduğunu biliyorum bence gitmelisin yalamcı sancıysa bile için rahat eder ama git derim👌🏻
Asyadone saideeeee bende 39 +2 yok benimde belimden giriyor sancı kaç gündür gelicek sanıyorum gelmiyor
saideeeee Derya dizlerim çok ağrıyo işte belimdeki ağrı dünden beri var ama aşırı derecede şiddetli değil gittiğim hastane çok uzakta gitmeye kalkbam en az 2 saat arabamda yok napıcam bilmiyorum 🥺
Derya saideeeee ağrılarını kontrol et ne kadar süre de giriyor kasılman varmı varsa kaç dakika bunlar düzenli şekilde oluyorsa bekleme git derim bu aşamada da bebek hareketlerini kontrol et ama 🌸 ama keşke gidebilsen zamanın gelmiş çünkü aksilik çıksın istemeyiz daha yakın sağlık kuruluşu yok mu?
saideeeee Derya var ama çok kötü bi yer insan gibi muamele görmek imkansız o yüzden oraya gitmek istemiyorum
saideeeee Derya teşekkür ederim 😘 diz ağrım bi5az hafifledi belimdeki ağrıda gidip geliyo süre tutucam bakalım