Zeynep228 Kızlar dünden beri hala 1 cm açılmam var ne yapabilirim sancılarımı morfinle durdurmaya çalışıyorlar.10 dk da bi geliyor belime vuruyor.Nasıl olcak bu iş 😂
Zeynep228 [silindi] 38+4 olduk da dinlenmek zorundaymışım öyle diyorlar 😂 bende ilaçları içmiyorum sancı giderse açılma olmaz diye düşünüyorum yaşadığım ülkenin saçmalığı😭 haftasonu olduğu için uzatacaklar kesin
[silindi] Zeynep228 ilginçmiş hangi ulkedesiniz 1 cm acilma doğum icin az zaten ben ikiyle 1 ay gezdim ama😅 sancilari durdurmaya çalışmaları cok garip geldi bebek minik değilse baska bi sorun yoksa gunu de gelmis
Zeynep228 [silindi] ya 1 cm çok az ama sancılarım var bu yüzden en azından bişeyler yapmazlarmı suyumu patlatsalar belki açılma olur bi de kan geliyor ona da normal dediler
Zeynep228 Cansu_okan şiddetli mi ağrılarınız neden bişey yapmıyorlar ya da napmamız gerekiyor bu sancıya bişeyler yapmaları lazım 10 dk da bi geliyor sonuçta
Selin12- Zeynep228 ilk defa böyle bir şey duyuyorum bizim burada uyuşturucu iğne yapmazlar hatta ağrı kesici hile yapmıyorlar direk eve gönderiyorlar
Cansu_okan Zeynep228 bilmiyorum cnm 41 haftadayı beklememi söylüyorlar kendi sancım olmasa suni sancıyla doğum ediversin diyorlar
Zeynep228 Cansu_okan benimki ebelerin vicdanına kalmış bişey şuanda morfini veriyorlar hastanede yer olmadığı için ve doktor olmadığı için boşu boşuna bekletiyorlar