Minikkoalaveannesi Çatı muayenesi olupta lekelenen var mı? Ya da doğuran. Bilgilerinizi bekliyorum hanımlar
Muzice1 Minikkoalaveannesi çatı muayenesi değil de açıklığa bakılmıştı ( ikisi aynı şey mi bilmiyorum) ondan sonra 3 gün kahverengi akıntı geldi .. ebeler ve doktor normal dedi.. sonrasında doğum başlamadı yaklaşık 2 hafta oldu.
Kdk Minikkoalaveannesi doktorum çatı muayenesinin doğumu tetikleyebileceğini söylemişti en son kontrolümde. Kahverengi akıntılar da olabiliyormuş normalmiş
Minikkoalaveannesi Muzice1 benim de bakıldı açıklığa bakıldı dün öğleden sonra bugün akıntı seklinde çok çok açık renkte kahve leke var doktor olur dedi ama yine merak ettim yaşayan var mı diye teşekkürler bilginiz için 🥰
Muzice1 Minikkoalaveannesi rica ederim ..korkmayın kırmızı kan olmadığı sürece sorun yok dediler gerçekten de olmadı ✋☺️
Seminn Minikkoalaveannesi benim geçen hafta çatı muayenesinden sonra pembe leke geldi hemen yazdım doktoruma muayeneden olmuştur devam ederse ara dedi
Tubbbbbbbbb Minikkoalaveannesi doktorum normal olabileceğini söyledi olursa korkma dedi ama ben de olmadı hiç leke
eaktr Minikkoalaveannesi lekelenme olmadı ama akıntım oluyor. Kanala girmiş mi bebeğiniz bu arada benim oğlum hala girmemiş😪
Minikkoalaveannesi eaktr kafası aşağıda dedi kanalı sormadım açıkçası açılmama baktılar açılma yoktu son ana kadar kanala görebiliyormus bebekler. Hayırlı dogumlarimiz olsun inşallah🤲
Selinda Minikkoalaveannesi Minikkoalaveannesi çatı muayenesi nasıl geçti zor muydu? Ben de pazartesi olacağım
sedefyrs1101 Çatı muayenesi değilde normal kontrolde Nst sancı çıkınca açıklığa bakılmıştı 3 gün önce, gecesi kahverengi lekelenmem oldu yani dün tüm gece sancımı çekip sabahına da tam açıklık ile hastaneye gidip doğurdum 😂👶💙