niss123 Hanımlar 2 gündür kasıklarımdan başlayıp üst bacağıma vuran regl olacakmışım gibi ağrım var bebekte pazartesi günü kontrole gittiğimde kanaldaydı bu erken doğum belirtisi mi? Siz doğuma az kala hangi belirtileri yaşadınız ?
Temmuz2021_ niss123 hafif regl agrısı gibi başladı. Bir iki gün sonra agrı arttı bende sonrası doğum :)
minik_kalbim niss123 Canım benimde doğumun yaklaştığında inanılmaz regl sancısı gibi sancı yaşıyordum her gece sezeryan olcaktm zaten ama aldığımız günden bu kaç gün önce doğum yaptm
Civciv222 niss123 ben kontrole gittiğimde seni durdurmayan ağrı olursa gel dedi Dr .adet ağrısı gibi ağrılar bendede vardı 36 haftadayim ama açıklık falan yok . Çok ağrın varsa süre tut istersen siklasirsa gidersin
niss123 Temmuz2021_ ara ara geçen bir ağrı mıydı? Kramp gibi değil daha çok uyuşukluk gibi bir his bendeki geçip arada tekrar giriyor
Temmuz2021_ niss123 niss123 evet öyleydi. Bir anda başlıyodu sonra hiç agrımamış gibi bitiyodu.Kontrole gideceğim günün gecesi saatte bir regl agrısı gibi agrı çektim. Agrıdı sonra durdu. Kontrolde nst de sancı çıkınca yatış verildi
minik_kalbim niss123 sonrasını yaşamadım doktor apar topar doğuma aldı rahme girmiş sanırım bende sezeryan istediğim için hemen sezeryan alındım ama sadece sancım yoktu ishal baş dönmesi mide bulantısı da olusmustu
Temmuz2021_ niss123 39+4 haftalıktı. Karnım sertleşiyordu. Doktor, karnın sertleşince sancın var demektie dedi.