ZumrutHanim idrarda 10 12 lokosit bol epitel az bakteri ama kultur de nadir lokosit ve bakteri görülmedi bu ne demek arkadaslar antibiyotik gerekirmi
elisa123 ZumrutHanim galiba yüksek cnm 5 üzerine ilaç tedavisi öneriyorlar bnde dün aldm sonucumu +2 yazıyor ilaca gerek yok bol su iç dedi bana doktorum
Hilal-95 ZumrutHanim benim 11di btanesi normal dedi olablıyor gebelikde çok yüksek değil dedi bnm içime sinmedi başka doktora gittim ozmaan da 5 düşmüş şase verdi geçti şükür ama yüksel çıkablıyomuş tabi 40 felan çok çok yüksek olan bşey allah korusun öyle demiştş bana
ZumrutHanim Babyahu aile hekimi monurol icebilirsin ama suyla da atlatabilirsin 10gun sonra ocakta tahlil ver dedi kadindogumcum yazmadi ben de ilac taraftari deilim ama bakteri daha evvel yoktu ben hasta oturagi kullanmaya nasladiktan sonra turedi acaba ordan sicrama mi yapıyor
Babyahu ZumrutHanim enfeksiyonun sebebi birçok şey olabilir. Fakat enfeksiyon için ilaç kullanmanız lazım eğer doktorunuz gerekli gördüyse. Diğer tahlil normal çıkarsa o zaman bırakırsınız 😊
poyrazinannesi3547 Bende 15 çıktı 1 saşe bi azosolin bi purinol verdi bunları kullanıyorum işte dünden beri bol su içiyorum inşallah geçer bi an önce