Asrinbaby Yigitalininannesi valla ben normalde park yataktan nefret eden biriydim ama joie görünce asik oldum siyah beyazını aldım çok kullanışlı duruyor daha 2 haftam var kullanmama 🙏
Yigitalininannesi Asrinbaby bende siyah beyazini aldim cok guzeldi renkleri gercekten siyah beyaz aski😍
cennetinsusu Minikanne06 Bak görürsün o 3 ay çabuk geçecek. En son 99 diye sevinirken şimdi 51 nasıl oldu bu kadar nasıl geçti anlamadım bile 😍 Heyecan heyecan ❤️😂 mucizeyi beklemek ayrı bi Mutluluk 🤗❤️
Minikanne06 cennetinsusu nası bişey nası olacak acaba diye düşünüürken insan heycandan kafayu yiyo insallah doğuracağımız gün gelir bir an önce 😍😍🤗🤗🤗
Alyaa mrymdnr canım ben onu sipariş ettim geldi görünüşü çok güzel ama o ladar kalitesiz ki parçaları birleştirken boyası atıyor çıtır öıtır kırılıyor resmen kenarları geri iade ettim
GzdeBilgeYlmaz Kızlar bizde internetten aldık e Bebek’ten baktık Kraft ın bir modelini beğendim mağazada 830₺ ydi fiyatı hepsiburadadan aynı park beşiği 599 ₺ ye aldık 🤗
KlncA Kızlar pek yeri değil biliyorum ama bişey sorucam park yatağın mobilya/ahşap beşiklere göre avantajları nedir?
Minikanne06 KlncA mobilyada kendini atiyo aşağı ağzını kafasını gözünü vuruyo parkta öyle bisi yok ve genis açısıyla daha cok yatıyo beşikte katlanabilir özelliği ile her yere gidiyo arastirdim bunları biliyorum
Alyaa mrymdnr yok canım kesinlikle alma çok ince mdf sallanırken gacur gucur ediyordu ve dddğim gbi takarken kırıldı geri gönderdim
mrymdnr Ben montosör yataklardan alıcam yeni doğduğundan anne yanı için yatak gerekli gereksiz mi emin olamıyorum ne almalıyım bilemiyorum bir türlü