Arkadaşlar durumumu sizlere anlatıyım sizlerde bi fikir söyleyin . Ben çift yumurta ikizlerine gebeydim . İkizinin biri sekiz buçuk haftalıkken öldu numarada diğer ikizi 10 haftalıktı. Bana bayramdan önce ikli test yapıldı sonuçlar biraz değişik çıktı . (PAPP-A 2.00) (HCG 0,47) çıkmış . Doktor dediki bir kan değerin yüksek bir kan değerin düşük dedi . Yani hocam dedim değerlerinde oynama var dedi . Hacam karnımda ölü bebek var onun etkisi olabilirmi dedim . Evet oda olabilir dedi . Ama bana net bişey söylemedi . Senin değerlerinde oynama var ama o kadar yüksek değerler değil dedi . Ama yinede bi orantısızlık var dedi . Napcaz dedik iki seçeceğiniz var dedi ya amniyosentez yada nift testi dedi . Amniyosentezde anne karnından girip bebek kesesinden sıvı alıyorlarmış oda çok riskli dedi ya kalbı durabilir ya düşükle sonuçlanabilir dedi . Bizde nift testini yani genetik testini tercih ettik . Kendimiz karşıladık ücretini . Benim sorum şu doktor senin bebeğin hasta değil ama bi sorun var yine dedi . E karnımda ölen ikizi duruyo . Bu durumda hem benim hem ölen bebeğin hem yaşan bebeğin DNA ları var . Normal değilmi biraz oynamış olması değerlerin . Sizde bi akıl verin .