bykarakan Berraeva bende atlatamaz doğuma kadar giderim böyle diye korkuyorum daha ağırlaşmadan gitcem galiba off of 🤦♀️
Berraeva bykarakan Benim de en büyük korkum şu anda o. Cidden bu yorgunluk halsizlikle doğum yapamam heralde. Siz kaçıncı haftanizdasiniz
bykarakan Berraeva 33 bitecek yarın, bende sezeryan olursam öksürükle ameliyat yeri çok ağrıyor diye korkuyorum 🤦♀️ bebeklede ilgilenemem kendime faydam yok şuan ayaklarımdan yukarı doğru bi ateş yükseliyor sanki
poyrazinannesi3547 Bende 17 haftalık hamileyim grip oldum 2 gündür hiç halim yok limon suyu bal zencefil ve karabiberi karştrdm dün o braz iyi geldi bugünde denicem ama burun akıntım bitmiyor ishalde oldum yaz ayında hiç çekilmiyor hastalık
Berraeva poyrazinannesi3547 Bı de gebelikte ekstra cekilmiyo. Burun akıntısı beni de mahvetti sürekli uzaninca tikaniyo kalkınca halim yok delirmeem geldi🤦 karabiberlisini de deneyeyim ben bal limon sıcak su yapıyorum 2 gündür. Bı de zencefil bal limon macun gibi yapıp yiyorum inşallah hemen toparlaniriz
Kardln1 Bende bu hafta 36.haftamda tutuldum gribe boğaz ağrısıyla başladı benimde. Ben kuşburnu marmelatını sıcak suyla karıştırıp öyle tükettim eğer bulabilirseniz kuşburnu c vitamini çok iyi geliyor boğaza ve öksürüğe. Birde sıcak suya limon sıkıp tükettim boğaz ağrım geçti ama burun akıntım devam ediyor. Bunları günde bir bardaktan fazla olmayacak şekilde tüketebilirsiniz. Allah şifa versin Geçmiş olsun 🌸
Berraeva Kardln1 Kuşburnunu deneyeyim ben de. Sıcak su bal limonu biraz fazla kaçırdım sanırım ben 1 defa içeyim o halde. Çok teşekkür ederim ❤️
zeyesra Berraeva bide ben burun tıkanıklığı için, kuru soğanı 2 ye bölüp baş ucuma koydum, oda biraz koktu ama gerçekten mucizevi, nefesimi açtı.. Burun akıntısı içinde tuzlu su çektim burnuma ertesi gün geçti🥰
poyrazinannesi3547 Berraeva İnşallah canım ya valla zar zor tavuk suyu çorbasi yaptm az önce belki iyi gelir sende yap toparlar inşallah
balbocegim27 Berraeva bende senin gibi oldum her tarafim ağrıyor du yetmiyor gibi öksürük burun akintisi tıkanıklık doktora gittim dediği tek şey bol sıvı al c vitamini tüket bide parol serumu
Prensmmmm Berraeva buhar al parol iç prospan şurup iç bi sefer öksürtür balgamı atarsın bende 10 gün öksürdüm çok şükür böyle geçti
vuslat_ekimde Berraeva öksürük için bi yemek kaşığı zeytinyağı bi yemek kaşığı pekmez karıştır ye canım bi sabah yap bi akşam biz covidde eşimin öksürüğünü böyle geçirdik ama pekmez ev yapımı zeytinyağıda kendi zeytinimizden çıkarttığımız yağdı doğal yani 3 günde geçirdi
Berraeva bykarakan Daha varmış Allah’tan doğuma inşallah bi an evvel iyileşirsiniz bu sıkıntıları çekmezsiniz 🙏
Sevgiavc Berraeva viks varsa evde leğenin içine kaynar suyu koy içine viks at biraz üzerine battaniye at terle buharı içine Çek
zeyesra Berraeva 1 fincan sıcak su, yarım çay kaşığı toz zencefil,, yarım limon suyu birazda bal.. Çay şeklinde için