atlasinannesiii İlk gebeliğim ve gün içinde kasıklarımda batma adet ağrısı gibi ağrılar oluyor doktorum normal dedi benim gibi bu durumu yaşayan var mı kızlar
aysekmral atlasinannesiii cok normal canım benımde ıkıncı hamılelıgım ıkısındede yaşadım ve adet oluyorum dıye düşündüm bebek yerleşiyo rahim büyüyo evham yapma rahat ol☺️
mehmel54 atlasinannesiii kendimi hatırladım 5 haftalıkken belli değildi var olduğu yavrumun bi kasılmalar bi ağrılar bel ağrısı vs vs ha adet oldum ha olacam derken gebe olduğumu öğrendim sanırım normal herkeste olduğuna göre 😊
Deletedmom_33 atlasinannesiii Benimde oluyor hala ara ara 10+3 oldum. İlk haftalarda daha sıktı simdi nadiren de olsa oluyor bazen
Fsm atlasinannesiiicanim hiç korkma bende ilk de öyleydim herşeyi kötüye yorardim ama normal agrinda olur kasıkta ağrır bacakta belde baş ağrısı da olur hiç korkma bebek geliştiği için birde ilkte daha çok ağrı olur rahim büyümeye hazırlanıyor ya karnında sancı olur bunlar gayet normal
Burcu4135 Hepimiz o haftalarda öyleydik. Fazla evhama alıstırma kendını daha yolun basındasın. İlerıde daha ne agrılar batmalar olacak 😁
atlasinannesiii Burcu4135 bebişlerimiz sağlıklı doğsun yeter ki her acıya katlanırız anayız biz ana 😁
Burcu4135 atlasinannesiii 😁😁 cekiyoruz valla yapacak birsey yok. Ama zaman gecmiyor hele sonlara geldikçe. 31+3 üm. Allah sana da saglıkla bu haftaları görmeyi nasip etsin insallah 🤗
Duygu0621 atlasinannesiii çok normal , benimde ilk gebeliğim 11 haftalığım . İlk başlarda benimde öyle olmuştu geçmişti