Yagmur00 21 haftalıgım bebegımı hep kasıklarımda hissediyorum yanı gobek altında sizde oyle mı hissediyorsunuz daha doktora gitmedim merak ettim oynuyor hep oralar da hissediyorum ılk gebelıgım tam olarak nerde yada normak mi bilmiyorum
Kusciviltisi Yagmur00 ilk hissettiğin zamanlar oralarda olması normal sonra göbek deliği sonra daha yukarılar mide altı derken cirit atıcak yan boşluğa bile sıra gelicek😂 bide bebeğin pozisyonuna göre değişiyor
Selen37 Yagmur00 Bende genelde o taraflarda hissediyorum ama bazen de heryerde hissediyorum geçen midemin altında falan hissettim 😂😂
ege_ayaz_mom Yagmur00 bende 19+4 günlük hamileyim bebeğimi dün ilk kez hissettim dediğin gibi kasığımda hissettim hemde böyle çok yavaş hareket ediyordu sanki bende en son 1 ay önce gittim doktora kız kasıkta oynar derler acaba ondanmi kasığımda hissettim yoksa bebeğim asagidami🥺
Bebegim4 Yagmur00 22 haftalığım genel olarak kasıklarda oynuyo ama göbek deliğime çıktığında oluyo belli olmuyo bence nere de rahat ederlerse orda oluyolar sorun olacağını zannetmiyorum Allah’ın izni ile inşallah 🤍
Yagmur00 Kusciviltisi Gorsellerde goruyorum dinliyorum faln orda diyor ama benım kı hep asagıda vuruyor sonra karnım yamuluyır faln 3 dusukten sonra bisey olcak dıye korkuyorum
Yagmur00 Selen37 oynuyor karnımda bazen dıkkat ediyorum goruyorum falan ama dedım acaba benım kı asagı damı 😍🤗
Kusciviltisi Yagmur00 henüz doğum pozisyonu alamamış benim de öyleydi o haftada 22+0 da detaylı ultrasonda doktorum da söyledi hatta ters diye şimdi yine gittim dönmüş o yüzden tekmeleri yukarıda. Gönlün ferah olsun kritik süreci atlatmışsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️