Tugbamete Busramnida ilk oğlumu tam 12 haftalıkken bu oğlumu da tam 13 haftalıkken ikisinide 2li tarama testinde öğrendim 💙
Kbra_em Burcu4135 gebelikte gerekli bişi olsaydı doktorum önerirdi.. Yada mutlaka sağdan soldan duyardım. Doktorunuz sizde bi sıkıntı görmüş olabilir ki bu testi yaptırmış.
Burcu4135 Kbra_em hayır hic bir problem yoktu. Sadece 2 li 3.lü testlerle vakit gecirmek istemedim bu bizim tercihimiz oldu. Dna testimiz de gayet temiz cıktı. Burda o kadar post acılıyor nifty diye denk gelmemissiniz demek ki.
Burcu4135 Kbra_em ayrıca 1 yıl icinde 2 li 3 lü testler kalkıyor yerine nifty test geliyor hani olırda bundan sonra da gebe kalırsanız ögrenmiş olursunuz gebelikte de gayet onemli bir test.
Bensunsal Kbra_em bu cümleler cok yanlış. Maddi imkanla doğru orantılı. İkili testler insanı strese sokuyor
Bensunsal Burcu4135 ben de ikili test yaptırdığıma pişman oldum dün nifty için kan verdim umarım sorunsuz gelir 🙏🏻
Burcu4135 Bensunsal nifty yaptırdım diye nerdeyse lincleyecek. 😁 Soru sordu cevabını verdim. Gercekten insanlar bir garip. İnsallah sizin testiniz de tertemiz gelir. İcinizi ferah tutun sonuc gelene kadar biraz stres oluyor tabi. 🤗
Kbra_em Bensunsal ne gibi yalnış pardon gerekli gördü demem mi :) çok şükür imkanımız var ama doktorum böle bişi istemedi..
Burcu4135 Bensunsal orta risk sıkıntı degil bence o testler cok gereksiz yere insanları strese sokuyor bunu bildigim icin o yüzden direk nifty yaptırdım. Risk yastan dolayı mı cıktı?
Bensunsal Hayır 25 yaşındayım. Kandaki değerlerden dolayı çıktı. Burun kemiği ve ense kalınlığı her şey normal