Adalina09 Firdevss167 @63#16592064 AseLenaMom Durunbigeldim Hilal-95 rgk Sblatc Esmakorkmaz birsusamtanesiydin Ozgesapmaz Gizemmnurt Burcu4135 NeeSalman Semiha_ Babyahu holly Esraali SayeMom Kizlar doktoru aradım sordum ücret almıyoruz dedi hemde özel.klinik olduğu halde sadece muayne ucreti var oda 100 lira hem şaşırdım hem sevindim devlet yapmıyoruz dedi çevremdekilere sordum hepsi biz devlette yaptırdık dedi nasıl iş anlamadım.neyse ki kendi doktorum ücretsiz yapıyor
Fatma7666 Adalina09 250 muayenesi kuzum 4boyutlu cihaz renkli resim detaylı bakım baya memnunum devlete hiç gitmedim 2li-3lü tarama hariç 🥰
Hilal-95 Adalina09 Adalina09 çok iyi çok sevindim sizin adınıza değiliyor demeki inşallah güzel sonuçlar alırsınız🤲🏻 yüzünüde gösterir inşallah da görürsünüz kıme benziyor felan 🤲🏻🤗🤗🤗
Esmakorkmaz Adalina09 çok çok mutlu oldum gerçekten çok pahalılar 😅 inşallah güzelce de bakıp hayırlı haberler verirler canım🥰🙏🏻
Firdevss167 Adalina09 aaa şaşırdım sevindim canım senin adına ben 500 TL ödemiştim özelde göz çukurlarını burun deliklerini bile göstermişti 😂
Adalina09 Esraali Kaç gündür düşünüyordum şuan eşimle de aram pek iyi değil ondan hiçbir şekilde para istemiyorum evin içinde iki yabancı gibiyiz altın bozdurmayi bile düşündüm yani burda 450 700 lira arası yaptiranlari görünce
Adalina09 Hilal-95 bu gittiğimde gösterdi canım zaten yüzünün fotoğrafı var her yerini gördük kollarını bacaklarını parmaklarını bide doktorun ultrasonu o kadar iyi ki beyninin kıvrımlarını bile gösterdi diğer ay daha detaylı inceleriz demişti 🤗
Adalina09 Esmakorkmaz İnşallah canım özel.klinik olduğu için ben 700 den aşağı istemezler zannediyordum ücret yok deyince şaşırdım 😂
Ayseee4238 Adalina09 ben özele gidiyorum gittiğim hastanede kendi doktorum yaptığı için detaylıyi benden ücret almadi kendi hastası olmayanlardan alıyordu ama 600tl istersen doktorunu ara bir sor kendimi yapiomus ücret aliyomuymus