sehrengiz_8 annelinkoo1 ultrasonda keseyi görene kadar maalesef canım dış gebelik olasılığın var son adet tarihine göre haftan hesaplanır
zehranurr annelinkoo1 sağlıklı gebelikte 2 günde 2 katı artış olması gerekir, takip edin. Haftanızıda son adet tarihine göre hesaplayabilirsiniz
Suleasyaa 564 değer canim belli olmaz o . 2 güne bir kan verip 2 kat düzenli artış olursa sağlıklı gebelik deniyor. Şimdi böyle iken bir anda düşmeye de başlayabiliyor. Siz 2 güne bir kan vermeye devam edin inşallah Rabbım gönlünüze göre verir🥰
annelinkoo1 Suleasyaa inanın kan vere vere bi hal oldum 209la öğrendim 2 gün önce şu an 500den fazla inşallah sorun yoktur
annelinkoo1 zehranurr geç döllenme olmuş benim şu an daha 3 haftalık bile değil o yüzden son adet tarihinden hesaplanmıyor benim 2 gün önce kan verdiğimde 209 bugün 500den fazla çıktı
zehranurr annelinkoo1 geç döllenme durumu olabileceği için zaten sata göre hesaplanıyor. Ovülasyon testi ile gebe kalanlar bile yumurtlama tarihi belli olmasına rağmen geç döllenme durumundan dolayı son adet tarihinden hesaplıyor.