rututu merhaba sevgili anneler ☺️ batmanda doğum yapacak olanlar var mı? hangi hastaneyi tercih eder ve önerirsiniz? batmanda doğuma eş alınmıyor diye duydum bu doğru mu🙄
Elifk21 rututu hayır ben medical türkan hocada yapcam doğumu. eş alınıyor özellikle eş desteğini öneriyor zaten kendisi
Semanur72 rututu evet bende batmamalıyım araştırma hastanesinde alınmıyor ama özel hastaneler alınıyor
Aysegul9371 rututu batman özel yaşam hastanesinde yapacağım ama eş alınıyor mu bilmiyorum daha erken olduğu için sormadım alinmasada doğumda yanımda eşimin olmasıni istemem çünkü o dayanamaz:)
rututu Elifk21 Elifk21 yaa hayırlı olsun öncelikle miniğiniz 🥰 memnun kaldınız mı hastanedeki ilgiden? doğum ücretleri ne kadar bilginiz var mı acaba?
Elifk21 rututu daha doğurmadım 🙈 geçen gün gittim muayenede sordum ben de eşim her an yanımda olabilecek mi dedim.. tabi ki dedi
rututu Gokyuzum1 bazıları almıyormuş eğer eşiniz gelsin istiyorsanız önceden görüşün bence son dk o doğum telaşında şok yaşanmasın😞
rututu Elifk21 türkan hanımı çok tavsiye ettiler ben de ona geçmeyi düşünüyordum doğum için düşüneceğim sizin doğum ne zaman kaç haftalıksınız?☺️
rututu Elifk21 ayy hadi hayırlısı olsun inşallah çok kolay sağlıklı bi doğum olur rabbim korktuklarınızdan emin umduklarınıza nail eylesin yavrunuz hayırlarla gelsin💖
Aysegul9371 SerpilEsra odaya dogumdan sonra tabiki alıyorlar ama ameliyat esnasi için soruyorsanız onu bilmiyorum
minnakanneeee Aysegul9371 Bende eşimi almam doğuma ameliyat oldm geçen kış pansuman yapamıyordu dikişlerime doğuma girerse bayılır olan bana olur doktorlar onu ayıltmaya çalışır
SerpilEsra Aysegul9371 ilk dogumumda almadilar hastane yenilendi vs belki biseyler degsmistir diye dusunmustum🤭
Aysegul9371 SerpilEsra bilmiyorum eski halini ama iki ay önce arkadaşım orda doğum yaptı acil sezaryan eşini aldılar odaya :)