dakpinar- Kızlar hastane çantamızı aldık az önce geldiii hani bildiğimiz çanta ama duydusu çok farklıydı 😥😍 eşim diyor bak bakalım bebeğimiz içinde mi 😀😒🥰🌸
Esraali dakpinar- 🥰🥰bende beşik eve gelince kurmuştum eşime atmıştım bebeğimiz de içinde mi demiştş🥰🥰
kubratskya_ dakpinar- ben yolunu gözlüyordum gelincede çok duygusallaştım çok güzel bir duygu.. ❣️Bi tek oğlum eksik şuan 😍
hepoyleolurzaten dakpinar- çok çok çok iyi anlıyorum bizimde dün anne bebek bakım cantamız geldi gözlerim doluyor hemen 🥲
Derya dakpinar- ya çok iyi anlıyorum sizi🥺 bende sürekli dolanını açıp kokluyorum o bebek kokusunu nasıl duygusal ve sabırsızım😓
kubratskya_ dakpinar- Amin amin seninde inşallah.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları.. ❣️🌼
akgunbirsen Yaaa ikinizde çok tatlısınız 😍 bizde hastane çantası hazırlarken gözlerimiz doldu, böyle bi heyecanlandık falan. Oluyor böyle şeyler ben hamilelik boyunca çok duygusal değildim ama hazırlıklar başlayınca bi heyecan sarıyor beni.
Burcu4135 Bizde eşimle 3 4 günde bir aldıgımız kıyafetlere bakıyoruz hepsine tek tek 😁 besik yanımızda onu da kurduk suan bizim işimize yarıyor. Gecsin su zaman artık gelsin bebekler.