Mihriban00 Kızlar tatlı anne adayları aranızda lohusa tacı terligi seciminde ben gibi zorlanan varmı yada alan anneler varmı
Derensmom Mihriban00 doğum sürecinde yapılan en saçma alışveriş olarak görüyorum herkesin kendi tercihi orası ayrı ama hastenede tüylü yumuşak terlik giymek cok saçma geliyor 😃boşa masraf onun yerine bebişinize daha faydalı şeyler alabilirsiniz
Littlespy Mihriban00 valla ben kırmızı kurdeleli bi taç aldım terlik olarak da crocs tarzı bi terlik aldım. O terlikleri sonrasında da giyerim dedim hem.
SerpilEsra Mihriban00 seker shop sayfasndan kapi susu ike birlikte alacagm indirimli olsun diye yoksa seker tadinda tasarimlar sayfasi var orda cok şık var bakablrsn sitesinden cnmonce ordan almayi dusunyordum kapi suslerini begenemedigm icin vazgectm. ben oglumdada alip kullandim sahsen hastanede cok rahat yumusacik oluyor
Redpepper Valla o durumda lohusa tacı ve terliğinin aklıma geleceğini sanmıyorum 😂 bir de boşa masraf, çok istiyorsanız evde kendiniz daha uyguna yapabilirsniz, youtube da videolar var kendin yap projelerinden güzel şeyler çıkabilir
bahtnurr1 Ayy bende taç almayı düşünüyorum sadece ya terlik düz biley giyerim fotoda güzel çıkmam lazım 😂😂
Mihriban00 Littlespy ya ne guzel yapmıssın bnde renk konusunda cok kararszdm kırmızı aldım bende sen gibi❤❤
Mihriban00 Merve171214 walla bende ordan aldım cnm indirimdeydi demen gibi sadece renk konusunda cok bunaldm oda gene klasikten sasmadim kırmızi aldim
Mihriban00 holly cok sükür darısı bize canım insallah bizde alırız kazasiz belasız kucagımıza zamanda gecmiyor sanki gecse bir
Mihriban00 holly insallah kuzum dua et bizede lütfen bizimkide cok riskli hayati tehlikesi bile var dedi doktorum sadece duana muhtacım