MerveNur- Derya evet çok şükür ilgili ve doğruyu söyleyen biri ama her seferinde sıkıntı olmadığını belirtti sağolsun❤️
MerveNur- kayaebru9088 ben de öyle düşünüyorum biz o an heyecandan unutsak da onun kendiliğinden söylemesi çok önemli sonuçta ağzından çıkan cümleye bakıyoruz doktorların 😊
Arsima4 Sevtugm az değil ki Hemen hemen yakın benim ki 5 gün imren gidiyordu takılmayın stres yapmayın sağlıklı olsunlar
MerveNur- Seross10 benim doktorum iyiydi çok şükür cinsiyet için baya uğraştı gördü tam 12.haftada. En yakın zamanla güzel haberler alırsınız siz de inşallah😍
Masalinannesi1 MerveNur- Merhaba 😊 aynı merak bende de var 15 haftalıkken olması gereken 8090 gr arası yazıyordu doktorum bebek 130 gr maşallah dedi 😊 ben henüz cinsiyeti öğrenemedim bellide erkektir diyorum kızım da normal olması gereken gibiydi 😊😊🙏🧿
Ozgu_momy MerveNur- Şu an bebeğim kilosu boyu bir kıstas değil 20. Gebelik haftasından sonra önem kazanır ve değerlendirilir .
Kusciviltisi MerveNur- bizde şuan ölçüm yapılırken bacak boyu kafa boyu karın çevresi vs baya detaylı bakılıp net bir kilo söyleniyor öncesinde sizin olduğunuz haftalarda sadece boyuna bakılıyordu o yüzden şaşırdım🙈