Sedasmsk Papatya2768 evet 14 de erkek demisti 18de kiz dedi ama ben detayliya kadar emin olamadım orda da kiz denildi devletede gittim 2 kere orda da kiz denildi 😊
Tugba61 18+2 de %99 kız dedi doktorum elbise aldım pembiş battaniye aldım bir heves su an bu postu görünce içim bir burkulmadı değil 😌 değişir mi bilmem 🤷♀️
Papatya2768 Tugba61 senin haftan baya ileriymiş canım sanırım değişmez ama benimki inşallah değişir 😬
Bensunsal Papatya2768 ben sizin postlarınızı takip ediyorum uzun zamandır 🙂 öncelikle sağlıklı olsun kız erkek ne fark eder ikisi de evlattır 🙂
ElifBademmm Papatya2768 ilki kızdı ikincisi erkek hiçde yanılmadı doktorlar özellikle kızımda 11 haftada direk bildi
_Elifffffff_ Papatya2768 doktorun tecrübesine dayalı bence yanilip yanilmama. 12. Haftada erkek dedi doktorum aynı değişmedi Kızımda da 16. Haftada kız demişti yine yanılma olmadı
Papatya2768 Bensunsal ya sende cinsiyet karmaşası yaşıyorsun. Ya rabbim biliyor o kadar kız istedim ki 2. Çocuğumu hala kız çocuk gördükçe içim gidiyor sonra diyorum dr belki yanılmıştır belki değişir. Rabbime şükür çok sağlıklı ama ne bileyim içimde kız Sevdası var
Bensunsal Papatya2768 rabbimin takdiri ikisi de evlat 🙂 yıllarca cocuk sahibi olamayan insanlar varken cinsiyete bu kadar takılmak bana doğru gelmiyor 🙂
Papatya2768 Bensunsal öyle tabiki ama işte gönlümün bir yerinde var hep önce sağlıklı hayırlı evlat olsun ama işte oğlum olduğundan sanırım kızım olsun çok istedim. Herşey kader kısmet tabi
Sudeekalay Papatya2768 iki kızımı 20 haftaya kadar erkek biliyordum kız olduğunu ogrendim .. Bu hamileliğim de de en başından beri kız kız dediler sonra erkek olabilir dediler sonra yine kız dediler bakalım doğunca kız mı erkek mi anlayacağız 😂😂
Egemence Papatya2768 oğlumda 13. Haftada erkek demişti yüzde 99 değişmedi 2. ’ye hamileyim şimdi 13 hatada kiz dedi bakalm