Meryemyy canım çok sevindim senin adına hikayen benim hikayeme benziyor bende 5 yıllık evliliğinin 3 yılını yumurta takipi 2 aşılama vs şeylerle geçirdim demekki olmayınca olmuyor demiştim 1.5 2 yıldır işe başladım işim çok ağırdı ve hiç bebek düşüncesine girmedik maddi olarakta yıpranmıştık. Neyse benim işim çok ağır diye işten çıkmak istedim ve işten çıktım sonra eşimle konuşup annemler uzak a olduğu için yeni işe girmeden önce annemlere gideyim 2 hafta dedim tamam dedi annemlere sürekli başım ağrıyor halsizim ama ihtimalde vermiyorum çünkü eşimle 3 aydan fazladır ilişkiye girmemiştik ben çok yorgun oluyorum diye eşimde çok üstelemiyordu iş yorgunluğu ev taşıması üst üste geldi diye kıyamıyordu ve bu süre içindede düzenli adetlerimi oluyordum neyse annemlere geldim ve Bi kaç gün günüm geçti yine ihtimal vermedim pkos olduğum için zaten gecikebiliyordu ama kardeşim test çubuğu getirdi bende gerek yok anane 3 aydır eşimle beraber olmuyoruz daha geçen aya kadar adet görüyorum olmaz dedim ama aldık okadar yap test dedi istemeyerek test yaptım direkmen koyu çizgi lavaboda çığlık çığlığa kaldım bide şaşırıyorum ne yani hamile iyim bu test bozuk felan diye konuşuyorum gece yarısıydı herkes heyecanlı özel hastaneye götürdüler beni doktor bana sence kaç aylık diyor bende yani bilmiyorum ama herhalde 1 aylıktır diyorum adet oluyorum felan diyorum ama ihtimal vermiyorum çünkü 1 ay öncede eşimle beraber olmadımki diyorum içim içimi yiyor eşimi aradım dedim böle böle hamileyim galiba çift çizgi çıktı saçmalama dedi kaç aydır beraber olmuyoruz felan doktor ultrasonda bir baktı 3.5 aylık herkes şok ben kendimi çok tuhaf hissettim yani olabiliyormuymuş öyle diye söyleniyordum kendi kendime hikayeni hikayeme benxettiğim için uzun uzun yazdım kusura bakma hakkını helal et 😍🥰