Rmysvrgnr Bunu yazmak için çok bekledim doğumuna Bi gün kala gece 12 de 5 dk arayla adet sancısı gibi bir ağrı çekerek hastaneye geldim saat 4 de ve yatışım yapıldı kızlar 💕
irorkay Rmysvrgnr Allah kurtarsın canım inşallah darısı bize 😍 bundan önce açılmanız ya da başka ağrılarınız oldu mu bu birkaç gün içinde
Bett_blog Rmysvrgnr sağlıkla çıkın kuzunuzla beraber Rabbim yar ve yardımcınız olsun🤲🏻💜 bir avazda kurtulun inşAllah🤲🏻💜😍
Eylem_kaya07 Rmysvrgnr yaaa gözün aydın Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 🙏 Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏❤️
Rmysvrgnr irorkay hiç olmadı aksi gibi bebeğim kanala bile girmemişti sancım la, geldim 4 cm açılmam ve bebeğimin kanala girdiğini normal doğum olabileceğimi öğrendim ☺️
ivmenas Rmysvrgnr benim de acilmam vae bebek kanala girmiyor insallah benimki de girer daha 9 gunumuz var gerci ama doktor o kadar bekletir mi bilmiyorum acilma old. Icin
Prenses21 Rmysvrgnr cnm bilgi ver bna bnimde 3 cm acilmam vr ama bn suni sanci kabul etmedim icin yatisimi yaptirmadim
Minikbimom Rmysvrgnr 8 günümüz var tik yok daha Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Addile Rmysvrgnr geçmiş olsun Rabbim hayırlı ömürlrr versin 😊darısı bize inşallah 🌸kovid testi yaptılar mı yatış yaprkn