Minikfasulye1 Kızlar gebelikte genital bölge dahil ya da dahil olmayıp o şekilde lazere giden var mı? Kendi doktorum bebeğe zararı olmadıgını söyledi. Sizler nasıl bir yol izlediniz giden varsa ya da konuyla alakalı bilgisi dnüş yapabilir mi
eylusko Minikfasulye1 benim de doktorum zararı yok dedi . genital bel kol yaptırdım ptesi düşük doz ile
BusraUras Minikfasulye1 ben hamile kalmadan önce gidiyordum hamile kalınca ara verdim doğurdum 40ımın çıkmasını bekliyorum. İçim rahat etmedi devam edemedim ben. Zaten hamilelikte hormonlar yenileniyor kıl tüy çok çıkmıyor. Mesela benim koltuk altım tamamen bitmişti. Hamilelikte ufak tefek çıkmaya başladı değişen hormonlardan.
U-E Minikfasulye1 doktorum lazerde canımın acısıyla kendimi çok kastıgımı düşündügü için gitmemi önermedi ilk zamanlarında sıkıntı olmaz ama ileri haftalarda sıkıntı dedi
Zezz Minikfasulye1 ala als cok ilginc doktorlsr vsr…kasilma olur diye agda ysotirmiyor..csnin acir gerilsin erkrn bebrk grlir mi diye..sivti yiyor off sureyimmi babacaklara diyorum hayir kimyasal bisey killanma diyor sizin doktorlsr lazere sokuyor..avm girerken kapidsn gecmiyorum isinlara maruz birakiyo ve bebek kafasi genitale dogru donmusken ilginc ya benim doktor sorunlu ya sizin doktor cok rahst
Busra333 Minikfasulye1 gerçekten mi Ben lazer de kesin doğururdum acısından benim gibi avı esiginiz düsükse bence riskli doktorunuz daha iyi bilir ama ben lazerde kıvranıyordum
Melikemreclk Minikfasulye1 Zararı yok ama değişen hormonlar dan buz Lazere gidiodum etki etmez dediler gittiğin boşa olurndediler doğumdan sonra devam edicem
Selcans Gidenlere şaşırdım açıkçası ve acı eşiklerinden dolayı tebrik ediyorum, kaş bile aldırırken şu an canim fazla yanıyor ki benimki de soğuk hava üflemeli bir lazerdi ama gidemem 😅
Minikfasulye1 Valla kızlae herkes farklı şeyler söylemiş kafam cok karıstı benim tüylenme oranım o kadar arttı ki ve daha 13+6 dayız bilmiyorum ne yapsam lazere dayanıyorum ama ağdaya hiiiç
balpetegim_35 Minikfasulye1 lazerdeki kız bana 6.aydan sonra hamilelikten dolayı çıkan tüylerin dökülmeye başlar dedi .