Gmzkc Sena_bngll ben 20 haftalık olmama rağmen bulantı yanma ağrıya karşı ilaç kullanmadan dayanamıyorum maalesef
cinardefnemoms Sena_bngll bende reflü ve gastrit var yanma olduğu zaman yoğurt yiyorum çok iyi geliyor çok aşırı ağrı yanma olunca Dr gaviskon veriyor
Sansyoncam Sena_bngll prilam🤣🤣🤣 candır doktorum başından beri onu verdi hala kullanıyorum içmediğim gün 🤢 sıkıntı çekiyorum
Busra333 Sena_bngll ben 32 hafta oldum mide yanmalarım başladı Soğuksu süt 1 saatliğine falan çok iyi geliyor ama sonra yine başlıyor henüz çozum bulamadım
H_myra1 cinardefnemoms bende de reflü var ama yogurt süt tarzı şeyler bana çok dokunuyor yiyorum yedikten sonra agzıma çok kötü tat geliyor o yüzden sadece iyi gelen gaviscon oluyor 20+5 haftalıgım bulantım devam ediyor ilaç içiyorum hala ve doguma kadar da sürüyor 🥵
cinardefnemoms Sena_bngll karpuz gaz yapıyo bende 🤭🤭🤣🤣🤣 ki çok gazlı bı insanim Dr bebeği gazdan goremiyo o kadar diyim 🤣🤣🤣
Fatmanureser Ben ne yaptıysam fayda etmedi bulantı ya 4 aylık olunca geçti yemek yemekten bile tiksindim bulantidan ve kusmadan çok zor bi durum
Sansyoncam Sena_bngll hamile oldugumu öğrendiğimde daha çok minnaktı 1 haftalık bile değildi değerlerim yani 7 haftalıkta başladı sonralarından sıklaştı şuan 23 haftamdayım hala kullanıyorum
Fatmanureser Sena_bngll Kişiden kişiye değişiyor rennie şurup kullan. hiç bir şey iyi gelmedi bana şurup biraz rahatlattı yedigimi çıkarmadan rahat uyku yoktu zaten Allah yardımcın olsun
Sena_bngll Görümcem gaviscon surubu kullanıyo mide icim doktora gösterdim kullanabiliriiyim diye dedi ilk 3 ay önermiyoruz