asude456 kızlar 19 haftalik oldum karnimda minicik kıpırdamalar var ama bebek mi onuda anlayamiyorum net olarak hareketini ne zaman hissederim 🥺
Hafissee asude456 20.haftadan sonra diye bişey yok kişiye göre değişir ben 16 da hissettim mesela seninde hissettiğin minik mucizen 😍💐 her denilene inanma bilmeden yorum yapan cok var
Taze1anne 14_aytekin yanlış bir bilgi. Benim çok daha erken oldu hareketleri hissetmem. Kişiye göre değişiyor sanırım.
Mucize_anne32 Hissedersin canim bebektirr simdi kendini ufaktan belli ediyor 20 den sonra daha net hissedersin
asude456 Hafissee bu ikinci gebeliğim ikinci gebeliklerde daha erken hissedilir diyolar gerci 20. haftada sonlanmisti sayilirmi bilmiyorum
14_aytekin Hafissee şimdiye kadar 2 gebelik yaşadım 2-de 20 haftadan sonra netleşmeye başladı haraketleri her kes yaşadığını yazıyo başka yerinen uyduran yok
bugo 27 haftalık ama bizim ki sabah bide akşam belki iki tekme atıyor bırakıyor. Normal mi bilmiyorum ama selam verip gidiyor resmen tembel bi kızım var🙊😂
Hfsl bugo Bnde de 24de aynı öyle tembel bir oğlan var yalnızım sanıyordum herkes o kadar çok hissediyor ki ☺️
Hafissee 14_aytekin o zaman 20.haftadan sonra ben hissettim yazsaydınız . Direk kadını hayal kırıklıgına uğratmışsınız hissettiği bebek değil demeye getirmişsiniz
asude456 Hfsl aslinda usg ye her girdigimde hareket ederken göruyorum ama ben hissedemiyorum milletinki dans ediyor adeta🥰
14_aytekin Taze1anne evet öyle insana göre değişir ama tam olarak 20 haftadan sonra dahada haraketli oluyor