Bebegim4 GulcanDongel çok şükür Allahım sen koru bebeklerimizi inşallah, açılan yoktur umarım çok araştırdım bulamadım
GulcanDongel Bebegim4 ben okudum açılıp tekrar serklaj olmuş. Rabbim başa vermesin 36ya kadar dursun yavrularımız.
Bebegim4 GulcanDongel ay gerçekten mi yaaa offff😢 ama önler belki suyu gelip açılma olup serkaj falan olandır öyle düşünmek istiyorum 🤦♀️ Çok zor serkaj valla maddi manevi
Bebegim4 elfcaglar1 arkadaşımı 18 den alıyorlarmış ama bilemedim ben 24 den sonra alınıyo az çok diye biliyorum
GulcanDongel Bebegim4 evet özelde oldum, 4.300 gitti ondan bi gece önce yatış için ayriyeten 1000tl daha gitti. Devlette böyle ilgilenmiyor napcaz bilmiyorum. İkinci gebelikte şart serklaj.
elfcaglar1 Bebegim4 bencede yemeğe bile kalkmıyorum ben kendimle bi anlaşma yaptım 😂 duşa da girmicem😂 tuvaletle oturma odamın arası baya var yedi metre o canımı sıkıyo 😂
Bebegim4 elfcaglar1 hahahha acaba biz tanıştık mı daha önce 😂😂😂 çok su içiyorum 5 l kadar çişim h durmuyo ki 😂🤦♀️ Benimde uzak gidip geliyorum mecbur napalım enfeksiyon oluruz başka türlü bol su iç lekelenme nasıl
elfcaglar1 Bebegim4 aynen öyle ahahahaha bende öyle yarım saatte bir 😂😂 lekelenmem kalmadı sadece sarı kahverengi arası çok az akıntı oluyo senin ne alemde
elfcaglar1 Bebegim4 bak seni rahatıcak bi şey daha söyleyim bi arkadaşım vardı ikiz gebeydi 32. Haftada yedi cm açıklık görmüş doktor demiş yat yapacak hiç bi şey yok yedi cm ile tam altı hafta tutmuş içinde en son doktor yeter alalım demiş
Bebegim4 elfcaglar1 arada peçeteye sürülüyor wc de kırmızı böyle çok az o kadar valla şimdilik kan suşandırıcı da kullanıyorum ben bide 8 binlik
Bebegim4 elfcaglar1 arkadaşının şansından istiyorummm😂 maşallah şaka bi yana güzel durmuş ona rağmen bizde 10 15 hafta tutarmıyız sence
elfcaglar1 Bebegim4 tutarız ya inşallah sonuçta diktiler yani 😂😂😂 dünyaya geleceklerse gelecekler gelmeyeceklerse ne yapsak boş düşün bide benim ikiz 😂
Bebegim4 elfcaglar1 yatmaktan velim ağrıyo o ağrıdıkça korku basıyo oturup ağlıyorum sonra bi posta sonra susuyorum az flim izliyorum tekrar başa sarıyom