Kubraa0335 seni o kadar iyi anlıyorum ki. Serklaj oldum 10gün sonra işe dönersin İrem dediği an başladım doktorumu daralmaya. Sonra bana sürekli yatmanın da risklerini saydı kan pıhtılaşmawsı, ödem vs vs. Ama ben rapor süresi bitmeye yaklaştıkça her günnwrıyorum doktorumu en son dedi sana heyet verebilirim ama yapmayacağım çünkü senin için iyi değil irem bu durum. Sonra psikolojik yardım da alıyordum onun da etkisi ile kabullendim. İşte dikkat ettim. Herkes de biliyordu zate in durumu sağolsun iş arkadaşlarım da çokk destek oldular ama sabah 7 de evden çıktım akşam 7.30nda eve geldim benim süre biraz uzundu molalarda uzandım biraz. Bazen çok yorgun olduğum dönemlerde 3 4 gün evden çalıştım sonra işe gittim ama evden çalışmam toplasanız 3 haftadır. Kendini dinle yatmaknmı seni rahat ettirecek yoksa işteyken mi? Doktorun da zaten çalışmanı öneriyormuş ona göre kesin karar verirsin. Önemli olan senin kafa rahatlığın🌸 ben bu arada kendi doktoruma yetinmeyiğ çağrı gülümser hoca ile görüştüm o da kesinlikle yatmamı kabul etmedi nedense ona çok detay soramadım ama genel olarak sebepler aynı gibiydi.
Sağlıklı güzel bir gebelik diliyorum canım sana. Benim gibi de kolay sağlıklı bir doğum diliyorum sonrasında da inşallah 💚