GulcanDongel elfcaglar1 benim az önce kasıkta batma oldu ama geçti, cefaks antibiyotik kullanıyorum oda çok karın ağrısı yapıyor doktoruma dedim bitirelim dedi idrarda çok enfeksiyon var benim. 😢
Bebegim4 elfcaglar1 tam özel bölgenin en üstü yumurtalıklarımız oluyo ya o bölgede bıçak batması gibi , bide alttan oluyo ya öyle işte çok canımı sıkıyo oldukça 2 gündür çok sık oldu benim zaten
elfcaglar1 Bebegim4 bebeğin orda olmasıyla b ilgisi olabilir bence makat ve vajinada batma hissi devam ediyo benimde tam göbeğimin altındalar iç çamaşır çizgisine kadar orası mı rahim acaba
Bebegim4 elfcaglar1 böyle olunca acaba evinde içinde kendimi sallamaydım taktığım için mi böyle oldu diyorum ne bileyim
Bebegim4 elfcaglar1 benimki de 2 gündür çok aşağıda tekme atıyo acaba dikiş yerine mi attı çok böyle oldu
GulcanDongel elfcaglar1 amin inşallah.. Yaklaşık iki saattir çocuğum kendini çok topluyor, sola dönüyorum toplanıyor sağa dönüyorum toplanıyor, korkuyorum kötü bişey midir.
Bebegim4 GulcanDongel öyle olduğunda panik yapma bebek de etkileniyor hemen pozisyon değiştir bol su iç ayağının altına yastık koy kasılma yaşadığın ama Serkajdan sonra olan bi şey benimde oldu doktor normal dedi panik yaptıkça artıyo o durum