elfcaglar1 Bebegim4 öyle şeyler düşünme sonuçta yeni operasyon geçirdin ve daha ki gün önce gittin iyiydi hiç kötü düşünüp kendini kasma
Bebegim4 elfcaglar1 niye kimsenin gelmedi benim geliyo 8 gün oldu kesilmişti herşey demek ki problem ver ortada bi 😢
AEmine Bebegim4 Çok geçmiş olsun canım korkma bn de de geçen gün geldi o gün gittim sıkıntı yok dedi bugün doktora sordum tekrar sonuçta operasyon geçirdin dedi. Allahın izniyle iyi haberler verirsin stres yapma
iremgun Bebegim4 nerden biliyorsunuz kimsenin gelmediğini benim de 10. Gün geldi. Siz olmıcak şekilde bebeğinizi strese sokuyorsunuz buraya yazmayı bırakıp acile gidin orada gerekeni yapacaklardır söyleyeceklersir. Allttan muayene etmişlerdi beni kanamayı daha iyi anlamak için aklınızda olsun panik yapmayın 🍀
elfcaglar1 Bebegim4 canım benim biraz kendini sakinleştirmeye çalış bi dönsün ona göre zaten girer b baktırırsın şimdi kasılma yaşayıp korkacaksın iyice
GulcanDongel Fater iki gün hiç kıpırdamadan yattım hastanede, eve geldim sağa sola dönüyorum ama tuvalet banyo harici kalkmıyorum yatıyorum bir ay yatacaksın dikkat edeceksin dedi. En ufak ağrı olsa insan korkuyor gerçekten. Zor süreç Allah yardımcımız olsun.