AEmine Ben de cuma günü serklaj oldum kızlar 15 hafta 3 gunluk hamileyim zamanında sağlıkla gelir inşAllah bebeklerimiz🌸
AEmine Çok teşekkür ederim planlı oldu ama serklajdan sonra doktor açıklık vardı dedi .benim ilk doğumum 26. Haftada oldu uzun bir kuvez süreci yaşadık kızım şuan 3 yaşında 😊
GulcanDongel Bebegim4 hiç bilmiyorum valla, artık internetten alıcam gidip alamayacağım için. 🙄 Ne güzel hayal ediyordum gidip her beğendiğimi görerek almayı ama olsun bunada şükür.
Bebegim4 GulcanDongel sağlıklı olsunlar zamanında gelsinler yeterki boşver hiç bir şeyleri olmaSa da olur doğunca da gider alırız canları içinde olsun dert etme onu sen
AEmine Bebegim4 teşekkür ederim canım ilki çok erken doğunca ben istedim serklaj ı doktor da uygun gördü. Bugün kontrole gittim oturabilirsin sürekli yatma ama ayakta da çok kalma dedi
Bebegim4 Ezgiii11 bende dondurmayı düşünüyorum öteki türlü hep enfeksiyon oluyo yaa doktor yakmayı önermem gebelik olmaya bilir ama dondurabilir dedi bende gebelik düşündüğüm için inşallah doğumdan sonra bakıcam çaresine parça bile alındı yaradan
elfcaglar1 Bebegim4 ay bende bugün bi tuhafım vajinanın içi kemik mi anlamadım sızlıyor gibi gerçekten yata yata kendimizi dinliyoruz yemek yerken karnıma ağrı girdi falan bütün moralim bozuldu
Bebegim4 elfcaglar1 işte dün öyle oldu oturdun ağladım dikişten ni diye of off zaman geçmiyo yandık biz
elfcaglar1 Bebegim4 bugün eşim özeldeki doktoruma gitti demiş ki Prof bir gün daha geç kalınsa işlem yapamazdım belki demiş gerçekten biz perşembe gidecektik hoca müsait değil diye çarşambaya çekmişti 😭
elfcaglar1 Bebegim4 başarıyla yaptım demiş yani kasılması olmadan duyu gelmeden tam vaktinde yaptım demiş
elfcaglar1 Bebegim4 Allah bizi o gün oraya gönderdi gerçekten yoksa nerden bulup o adamdan muayene gidecektim ki imkansız karısı ameliyat olmasa görmezdi belki de o normal kadın doğumluydu
Bebegim4 elfcaglar1 çok şükür rabbime yiyecek ekmekleri var Allah’ın izni ile 24 den sonra yapılmıyo Muş zaten benimde 2 haftan kalmış