Bebegim4 elfcaglar1 kuzum kanama alanlarım verdı benim hep yattım nadir çıkardım dışarı kan sulandırıcı da kullanıyorum ben yüksek doz oda tetikliyor
GulcanDongel mucizees cumartesi serklaja aldılar acil. Kisalik 12ye düştü bebeğin poposu oraya çok yakındı artık.
GulcanDongel mucizees bir ay çok dikkat edicem işte tuvalet duş harici kalkmiycam. Cuma kontrole gidicem o zaman söyler yine.
Bebegim4 GulcanDongel alttan dikişlere sürekli bakılması gerekmiş güya valla bana bakmadı dün hiç doktor
mucizees GulcanDongel GulcanDongel bende serklajlıyım benimde epey kısalmış dinlenerek acaba kısalma durur mu bilemedim
GulcanDongel Bebegim4 bakması tehlikeli olmaz mı ki, benim kasıktan baktı pazartesi günü. Cuma umarım kasıktan bakar. Alttan batırmaya dayanamıyorum.
Bebegim4 GulcanDongel bana da serkaj olduğumdan beri 3. Bakışıydı 1 haftada hep normal baktı alttan bakmadı hem korkuyoruz hemde tehlikeli olur ya
GulcanDongel Bebegim4 ümidimi asla kaybetmiycem bekler inşallah, her vakit dua ediyorum dursun diye Allah büyük. 🤲
Bebegim4 GulcanDongel ben eski gönderileri okurken gördüm kaç cm le serkajsız ilerleyen gördüm haftasında doğum yapan vs ama hepsi moralini asla bozmayanlar hep zamanında gelicek Allah’ın izni ile hiç bir problem vs yok diyenler bence başta moral inanç olcak ben rahim ağzımda hiç bir problem yoktu önceki gebeliklerinde rahim ağzımı dert ede ede çıktı çağırdım çümlü hep onu ben
GulcanDongel Bebegim4 ben hic öyle düşünmedim aslında, hic ummadığım anda çıktı böyle bişey, ama ben yine her şekilde şükrediyorum asla isyan etmiyorum hep güzel düşünmeye çalışıyorum, kötü düşünürsek kötüyü çağırırız bunu unutma bacim. Iyi düşün iyi olsun. ❤️