GulcanDongel Bebegim4 genetik mi bilmiyorum artık ikizim de vardı işte bende de var, iki tane ablam var onlarda hiç böyle bi sorun yoktu. Nasip herşey Rabbimden.
GulcanDongel Bebegim4 sana son bişey sorucam, bi saattir oğlumun hareketlerinden dolayı rahmim de sizlama oluyor korkuyorum, sende oluyor mu böyle bişey..sanki çıkıcak gibi oluyo anlamadım.
Bebegim4 GulcanDongel bugün sordum canım onu ben bebek aşşağıya vurduğunda içim sızlıyor dedim normal dedi sonra bebek kasıklarımda sıkıyo çıkacak gibi oluyo toplanıyo dedim bebek büyüdükçe oda normal dedi bana benimde oluyo ya inadına gidiyo kasığıma sanki paşam afedersin tam yumurtalıklarımın oraya vuruyo dediğin gibi hissediyo insana yukarı çıkmıyo mu çok seninki
GulcanDongel Bebegim4 ay evet benim de tam kasıkta ayakları sordum dün, az önce iki üç defa vurdukça rahmim sızladı. Çok olmadı üç defa falan. Geçti şükür.
GulcanDongel Bebegim4 dün baktığında bebeğin başı yukarıda ayakları kasık tarafında, ondan kasıkta hissedersin dedi.
Bebegim4 GulcanDongel demek ki öyle rahatlar sağlıklı olsunlarsa canımız acısın boşver, kabızım çok değilde az zorlandım korktum biraz
Bebegim4 elfcaglar1 yok canım hissetmiyorum öyle bi şey ama sıkıntı olacağını zannetmiyorum bu durumun senin bebekler ikiz ağırlık daha çok verip rahatsız ediyordur muhtemelen, kaşıntı yanma var mı
elfcaglar1 Bebegim4 yok kaşıntı yanmam yok da sanki hep idrara sıkışıkmışım gibi her an kaçıracakmışım gibi hissediyorum
Bebegim4 elfcaglar1 bebekler aşağı da galiba dizkapağının altına yastık koy yüksek biraz düz ya rahattır seni baskıyı alır ben öyle yapıyorum aslında hep ama nefesim daralıyor artık yapamıyorum
elfcaglar1 Bebegim4 bende sola dönük öyle yatıyorum dün yatınca nefesim kesiliyor benimde nerde oldukları belli değil 😂
Bebegim4 elfcaglar1 beni görsen sağ sol çorba gibi dönüyorum belirli bi saat bi tarafta kalırsam belim kopuyo çünkü 😬 gece zaten Allah versin nasıl yattığım belli değil