elfcaglar1 Bebegim4 Allah’ın izniyle hiç öyle bi şey olmayacak merak etme içini ferah tut çok dua ediyorum
Bebegim4 elfcaglar1 bebek iyi şükür dikişlerdede problem yok gebelikte olur bel ağrısı fıtıkta olabilir dedi
GulcanDongel Bebegim4 aynıyız merak etme bende çok düşünüyorum ama fazla düşünmemek lazım başımıza gelir, iyi düşünelim iyi olsun.
Bebegim4 GulcanDongel bebek iyi şükür canım dikişlerde iyi iyi ki atmışız dedi yoksa doğardı dedi kasım 20 de alırız bebeği erken doğum olmazsa inşallah dedi
GulcanDongel Bebegim4 iyi canım sevindim bişey olmamasına, sana bişey sorucam. Kasık ağrıların oluyor mu senin, benim çok az ara ara oluyo normal dimi.
Bebegim4 elfcaglar1 iyi ki dikiş yapmışım dedi hunileşme açılırdı dedi , bu arada ebeye sordum bebeklerin yaşama şansı kaçta oluyo dedim 30 dan sonra risk azalıyo dedi Allahım ya off çok var daha birde kasım 20 alırız bebeği dedi🤍
Bebegim4 elfcaglar1 aminnn aminnn inşallah sende benden 3 hafta sonra düşünürsek aşağı yukarı Aralık 15 10 alınır bebişler
GulcanDongel Bebegim4 bide bebek oynadıkça rahmim sızlıyor normal mi 🥺 çok hareketlendi, içimde yüzüyor resmen o oynadıkça sızlıyor.